Yumurta Maskesi İle Pürüzsüz Bir Cilt!

Youtube'da yayınladığı doğal güzellik tarifleri ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü Youtuber Seher Akgül, kanalında yayınladığı yeni videosunda bu kez yumurta maskesi ile pürüzsüz bir cilde erişmenin sırlarını anlattı. 

 

Youtube'da yayınladığı doğal güzellik tarifleri ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü Youtuber Seher Akgül, kanalında yayınladığı yeni videosunda bu kez yumurta maskesi ile pürüzsüz bir cilde erişmenin sırlarını anlattı. Yumurta akı maskesiyle bebeksi ve pürüzsüz bir cilde kavuşun. Tek seferde bile inanılmaz etkilere sahip bu maskeyi mutlaka deneyin . Üstelik yapımı çok ama çok kolay bir maske. Uygulamak çok keyifli ve kolay.

 

Bir yumurtanın akını bir çorba kaşığı şekerle krem şanti kıvamı alıncaya kadar çırpın ve yüzünüze sürün. 20 dakika sonra ılık suyla yıkayın ve ışıl ışıl pürüzsüz bir cildin keyfini sürün. Doğal botoks etkisi yapan bu maske ile kırışıklık görünümünden kurtulacaksınız.

 

Bu maskeyi haftada iki kez uygulayabilirsiniz. Videonun detaylarını aşağıda paylaştığımız link üzerinden takip edebilirsiniz.