Youtube Kapanıyor Mu? Burak Güngör ve Ekin Kollama Yanıtladı!

Youtube'da yayınladığı içeriklerle zaman zaman gündem yaratan Burak Güngör, yayınladığı videosunda Google'nin Türkiye'ye çektiği rest ve sonrasında yaşanılanları özetlerken bu durumun Google'nin bir ürünü olan Youtube'yi etkileyip etkilemeyeceğini Ekin Kollama ile birlikte tartıştı. 

 

Youtube'da yayınladığı içeriklerle zaman zaman gündem yaratan Burak Güngör, yayınladığı videosunda Google'nin Türkiye'ye çektiği rest ve sonrasında yaşanılanları özetlerken bu durumun Google'nin bir ürünü olan Youtube'yi etkileyip etkilemeyeceğini Ekin Kollama ile birlikte tartıştı. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Youtuber Burak Güngör, yayınladığı videosunda Google'nin Türkiye'ye çektiği rest ve sonrasında yaşanılanları özetlerken bu durumun Google'nin bir ürünü olan Youtube'yi etkileyip etkilemeyeceğini Ekin Kollama ile birlikte masaya yatırdı. 

 

Rekabet Kurulu'nun açtığı soruşturma sonrası Google'ye kesilen para cezasıyla tansiyonun yükselmesi, Türkiye'de faaliyet gösteren Google'nin yaptığı açıklamalar Youtube'nin de gündemine gelirken ünlü Youtuber Burak Güngör Ekin Kollama ile birlikte gündemdeki soru işaretlerini masaya yatırdı. Youtube kapanıyor mu? Google Türkiye'den çıkacak mı? 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.