Youtube’da Hem Eğlenip Hem Kaliteli Zaman Geçirmek Mi?

Youtube denince akla ilk gelen moda, oyun videoları, ürün yerleştirmeli reklam içerikleri olarak zihinde canlansa da kaliteli ve öğretici kanallar da bir o kadar mümkün hep beraber bakalım neler olduğuna..

 

 

1-av react show
türkiye aşığı bir italyanın kanalı. sürekli türkiye hakkında videolar izleyip reaksiyon veriyor. harika bir kanal.

2-travel comic
bir başka türkiye aşığı daha. bu hanımefendi alman ve kaza bela konuştuğu çok tatlı bir türkçesi var ve türkiye'nin 81 ilini gezmek gibi bir projesi var. şu an 17. şehrinde. görüp görebileceğiniz en sempatik insan olabilir kendisi. şiddetle bakmanızı öneririm.

3-flu tv
youtube türkiye'nin en kaliteli kanallarından biri, bilim, kültür, sanat, yemek... aklınıza gelebilecek her konuda o işin uzmanlarıyla harika videolar çekiyor. video çeşitliliği aşırı derecede fazla olan bir kanal. kültürlenmek istiyorsanız bakın derim.

 4-omnibus
tarihçi hocamız profesör doktor emrah safa gürkan'ın harika kanalı. türkiye veya dünya tarihi ile alakalı konularda doyurucu bilgileriyle harika videolar yüklüyor hocamız. her videodan önce o konuyla alaklı olan kitapları okur ve öyle çeker videoyu hocamız.

5 -argonomi
bazen tarihi olayları bazense güncel olan ilgi çekici olayları derinlemesine analizlerle ele alan ve gerçekten kapsamlı araştırmalar sonucunda çekilen videolarla bizleri birçok konuda aydınlatan, hayrete düşüren, anlatım gücü ve sürükleyiciliği çok iyi olan pelin öztürk isimli hanımefendinin videolarını içeren kanal. şiddetle tavsiye ederim.

6-daire
bu kanalda kusursuz görünen, mükemmel döşenmiş, kurallara bağlı evler yok; gerçek insanların stil sahibi ve iyi fikirlerle dolu gerçek evleri var. daire kanalında katalogdan fırlamış evlerden ziyade zevk sahibi insanların kapalı kapılar ardında tadını çıkardığı farklı ve güzel evleri var. tüm evler türkiyeden ve çoğu aşırı lüks ev bile değil. bazen küçücük bir evin bile nasıl akıllı bir şekilde kullanışlı hale getirildiğini görebilirsiniz bu kanalda. şiddetle tavsiye edilir.

7-rotasız seyyah
yine dünyayı gezen bir gezginimiz. bu beyefendi de çok samimi, içten ve iyi kalpli bir insandır ve yine bu işi uzun yıllardır yapmaktadır. videoları oldukça güzeldir.

8 -bilim 101
uzay, sanayi, elektrik ve diğer birçok ilginç konuda kısa belgeseller yapan ve derinlemesine açıklamalar ile bizleri aydınlatan müthiş bir kanal.