Yoshi Enomoto Türkiye'yi Terk Etti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Japon Youtuber Yoshi Enomoto, Twitter'dan yaptığı paylaşımda teşekkür ederek Türkiye'den ayrıldı.

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Japon Youtuber Yoshi Enomoto, Twitter'dan yaptığı paylaşımda teşekkür ederek Türkiye'den ayrıldı. Son dönemde özellikle ekonomideki kötü gidişatı yen ile örneklendirerek tepkilere neden olan ünlü Youtuber Yoshi Enomoto, Twitter'dan yaptığı paylaşımda teşekkür ederek Türkiye'den ayrıldı.

 

Türkiye'den ayrıldı! 

 

Son dönemde özellikle yaptığı yen paylaşımı sonrası ölüm tehditleri aldığını açıklayarak gündem olan ünlü Japon Youtuber Yoshi Enomoto, Twitter sayfasından yaptığı paylaşım ile Türkiye'ye teşekkür ederek ülkeden ayrıldı. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Burada yaşadığım 3.5 sene sanki bir anmış gibi hissediyorum. Heyecan, mutluluk ve karışıklık dolu güzel zamanlardı. Dünya küçüktür kesinlikle tekrar görüşeceğimiz şans olacak. Hoşça kalın arkadaşlar. Thank you Türkiye, thank you İstanbul." ifadelerini kullanan Enomoto sosyal medyada gündem oldu.