Yonca Lodi'den Taksiciler Odası Başkanı'nın Zam Açıklamasına Tepki!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü şarkıcı Yonca Lodi, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Taksiciler Odası Başkanı'nın zam açıklaması ile ilgili tepkisini dile getirdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü şarkıcı Yonca Lodi, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Taksiciler Odası Başkanı'nın zam açıklaması ile ilgili tepkisini dile getirdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Yonca Lodi, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Taksiciler Odası Başkanı'nın zam açıklaması ile ilgili tepkisini dile getirdi. 

 

Her yolculuk sonunda çeyrek takalım!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü şarkıcı Yonca Lodi, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Taksiciler Odası Başkanı'nın zam açıklaması ile ilgili tepkisini dile getirdi. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Takciler Odası Başkanı'nın "İstediğimiz zam yapılırsa taksici gitmemezlik yapmaz" açıklamasına tepki gösteren Yonca Lodi "Bence her yolculuk sonunda bir tane de çeyrek takalım şoför beyin yakasına…" ifadelerini kullandı. 

 

İşte o paylaşım;

 

yonca lodi den taksiciler odasi baskaninin zam aciklamasina tepki