Yolun Açık Olsun Filminin Konusu Nedir? Ne Zaman Yayınlanacak?

Yolun Açık Olsun filminin konusu nedir? Ne zaman yayına girecek? Başrollerini Tolga Sarıtaş ve Engin Akyürek'in paylaştığı Netflix'te yayınlanacak Yolun Açık Olsun filmi ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Yolun Açık Olsun filminin konusu nedir? Ne zaman yayına girecek? Cevaplar haberimizde..

 

Yolun Açık Olsun filminin konusu nedir? Ne zaman yayına girecek? Başrollerini Tolga Sarıtaş ve Engin Akyürek'in paylaştığı Netflix'te yayınlanacak Yolun Açık Olsun filmi ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Yolun Açık Olsun filminin konusu nedir? Ne zaman yayına girecek? Cevaplar haberimizde.. 

 

Tolga Sarıtaş ve Engin Akyürek'in başrolünde olduğu Netflix yapımı Yolun Açık Olsun 23 Mayıs 2022 tarihinde gösterime giriyor. İkiliyi bir araya getirecek film sosyal medyada da geniş yankı buldu. Peki Yolun Açık Olsun filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? Yolun Açık Olsun filminin 23 Mayıs tarihinde Netflix platformunda gösterime gireceği açıklandı. Filmin yönetmeni ise tanıdık bir isim. 7. Koğuştakı Mucize filminin yönetmeni Mehmet Ada Öztekin Yolun Açık Olsun filminin yönetmeni.

 

yolun acik olsun filminin konusu nedir ne zaman yayina girecek

 

YOLUN AÇIK OLSUN KONUSU NEDİR?

 

Omuz omuza çarpışan iki asker. Bir düğün ve bir cenaze. Bu dokunaklı yol öyküsünün başkahramanları gazi Yüzbaşı Salih, Asteğmen Kerim ve kafesteki bir keklik… Engin Akyürek ve Tolga Sarıtaş'ı bir araya  getiren Yolun Açık Olsun Filmi merakla bekleniyor. Lanistar Medya ve Same Film'in yapımını üstlendiği filmin çekimleri geçtiğimiz aylarda tamamlanmıştı. Hakan Evrensel'in aynı adlı eserinden uyarlanan Yolun Açık Olsun filminin 23 Mayıs'ta Netflix'te izleyici karşısına çıkacağı öğrenildi.