Yılmaz Vural Ultra Lüks Yazlığının Kapılarını İlk Kez Açtı! İçinde Yok Yok!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü teknik direktör Yılmaz Vural Alaçatı'da bulunan ultra lüks yazlığının kapılarını ilk kez açtı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü teknik direktör Yılmaz Vural Alaçatı'da bulunan ultra lüks yazlığının kapılarını ilk kez açtı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü teknik direktör Yılmaz Vural Alaçatı'da bulunan ultra lüks yazlığının kapılarını ilk kez açtı. 

 

yilmaz vural ultra luks yazliginin kapilarini ilk kez acti

 

İçinde yok yok!

 

yilmaz vural ultra luks yazliginin kapilarini ilk kez acti

 

Yılmaz Vural Bebek'teki yalı dairesinin kapılarını “Evrim Akın ile Ev Gezmesi” programı için açtı. Yılmaz Vural'ın yılda üç ay kaldığı göz kamaştırıcı yazlığında yok yok. 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' bu hafta Alaçatı’da ünlü teknik direktör Yılmaz Vural’ın yazlığına konuk oldu. Akın, Ege'nin göz bebeği İzmir-Alaçatı'da bulunan ultra lüks villayı izleyiciler için gezdi. Yıllardır yaz tatillerini ailesiyle Alaçatı'da geçiren Vural, okul sezonu açıldıktan sonra evinin kapısını kilitleyip başka şehirlerde yaşadığını belirtti. Yeşillikler içinde yer alan yazlık mimarisiyle dikkat çekiyor. Evin tasarımıyla eşinin ilgilendiğini söyleyen Vural, tercihlerinin rahat bir dizayndan yana olduğunu vurguladı. Büyük bir bahçe içinde yer alan ultra lüks villada ağırlıklı olarak beyaz ve krem tonları hakim. Site içerisinde yer alan evin ortak havuzu var.



Etiketler: