Yılmaz Morgül'ten Bir İyilik Hareketi Daha! Bir Kişinin Daha Engellerini Kaldırdı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Yılmaz Morgül, Engelsiz Yaşam Vakfı gönüllüsü olarak bir engelli vatandaşın daha engellerini ortadan kaldırırken, yaptığı iyilik hareketi yoğun destek gördü. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Yılmaz Morgül, Engelsiz Yaşam Vakfı gönüllüsü olarak bir engelli vatandaşın daha engellerini ortadan kaldırırken, yaptığı iyilik hareketi yoğun destek gördü. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Yılmaz Morgül, Engelsiz Yaşam Vakfı gönüllüsü olarak bir engelli vatandaşın daha engellerini ortadan kaldırırken, yaptığı iyilik hareketi yoğun destek gördü. 

 

Bir kişinin daha engelini kaldırdı!

 

Engelsiz Yaşam Vakfı gönüllüsü olan Türk sanat müziğinin güçlü sesi Yılmaz Morgül, bir "Engelli Birey"in daha engelini ortadan kaldırdı. Vakfa akülü tekerlekli sandalye ihtiyacı için başvuru yapan ve yüzde seksen bir engelli olan 44 yaşındaki Mehmet Ali Atalay'a hareket özgürlüğü sağlayan akülü sandalyesini Yılmaz Morgül bizzat evine giderek kendi elleriyle teslim etti. Duygulu anların yaşandığı teslimde ünlü sanatçı "Amacımız reklam yapmak değil. Farkındalık yaratarak bağışçıların dikkatini çekip daha çok Engelli Bireye ulaşmak" dedi.

 

Yaptıkları çalışmalarla pek çok engellinin ve önünde engel olan tüm canlıların engellerini aşmasına yardım etmek amacıyla kurulan Engellsiz Yaşam Vakfı, bir Engelli Bireyin daha engelini ortadan kaldırdı. Geçtiğimiz günlerde Engelsiz Yaşam Vakfı'na başvurarak, akülü tekerlekli sandalye ihtiyacının karşılanmasını isteyen 44 yaşındaki Mehmet Ali Atalay'ın talebi yerine getirildi.

 

Vakıf gönüllüsü Yılmaz Morgül aracılığıyla vakıfa bağışlanan akülü tekerlekli sandalye, İstanbul Pendik'te yaşayan, çocuk felci geçirerek omurilik felcine bağlı parapleji nedeniyle yüzde seksen bir oranında engelli aynı zamanda da kalp ve böbrek hastası olan Mehmet Ali Atalay'a teslim edildi. Akülü tekerlekli sandalyesi olmadığı için evinden çıkmakta ve kendi başına hareket etmekte zorlanan Atalay, yeni tekerlekli sandalyesi sayesinde adeta özgürlüğüne kavuştu. Vakıf kurucu başkanı Atilla Kaplakarslan ve yönetim kurulu üyesi Arif Işık ile birlikte engelli bireyi evinde ziyaret eden Yılmaz Morgül "Engelsiz Yaşam Vakfı'nın gönüllüsü olarak pek çok engelliye ulaşıyoruz ve engelleri ortadan kaldırıyoruz. Bugün de burada ciddi bir engeli olan arkadaşımıza ulaştık. Engelliler şu günlerde bir de ekonomik engellerle karşı karşıya. Çok değerli bağışçılar sayesinde ihtiyaçları gideriyoruz. Bizim amacımız reklam yapmak değil. Farkındalık yaratarak bağışçıların dikkatini çekip daha çok Engelli Bireye ulaşmak" dedi. Engelsiz Yaşam Vakfı Kurucu Başkanı Atilla Kaplakarslan ise "Kıymetli sanatçı dostumuz Yılmaz Morgül çalışmaları ile vakfımıza önemli katkılarda bulunuyor. Bugünde birlikte yine mutluluk duyacağımız bir çalışmaya imza attık" dedi.