Yılmaz Kunt Alya Şahinler Aşkı Bodrum'da Belgelendi! Romantik Anlar!

Son yılların yükselen oyuncularından Yılmaz Kunt, ÅŸarkıcı ve oyuncu Alya ile yeni bir aÅŸka yelken açtı. Ünlü çiftin iliÅŸkisi, Bodrum'da belgelendi.

 

Milliyet'ten Kamil Sümer'in haberine göre; "Sevda Erginci, üç yıllık sevgilisi Yılmaz Kunt’un ihanetiyle hayatının ÅŸokunu yaÅŸadı" ÅŸeklindeki iddia çok konuÅŸulmuÅŸtu. Temmuz 2021'de Kunt’tan geldiÄŸini iddia ettiÄŸi mesajları Instagram'da yayınlayan Avukat Seray Öztürk, “Evlilik yolundayken sürekli benimle buluÅŸmaya çalışman gerçekten kadına karşı baÅŸka bir ÅŸiddet! Yaptığına ne denir? Yılmaz Kunt sen kim oluyorsun da baÅŸkasıyla niÅŸanlı olduÄŸun halde beni de idare etmeye kalkıyorsun?” mesajını paylaÅŸmıştı.

 

Sosyal medyada yeni bir açıklama yapıp, özel mesajların hacker’lar tarafından ifÅŸa edildiÄŸini savunan avukat, yasal yollara baÅŸvuracağını ifade etmiÅŸti. Magazin gündemine bomba gibi düÅŸen ifÅŸa haberlerinin ardından uzun süredir aÅŸk yaÅŸayan Yılmaz Kunt ve Sevda Erginci, sosyal medyada takipleÅŸmeyi bırakmış ve iliÅŸkilerine nokta koymuÅŸtu. Ä°kili, ayrılığa dayanamayıp tekrar bir araya gelse de; birbirlerine verdikleri ikinci ÅŸansta da iliÅŸkilerini yürütememiÅŸ ve bir kez daha yollarını ayırmıştı. Ä°kinci ayrılığın ardından "Sevda Erginci’yi yeniden aldattı mı?" haberleri hakkında konuÅŸan Yılmaz Kunt, “Hiç öyle bir ÅŸey yok. Biz Sevda ile konuÅŸup ayrıldık" ifadelerini kullanmıştı.

 

AÅžKLARI BODRUM'DA BELGELENDÄ°!

 

Çalkantılı özel hayatıyla gündemden düÅŸmeyen oyuncu Yılmaz Kunt (29), ÅŸarkıcı ve oyuncu Alya Åžahinler (34) ile yeni bir aÅŸka yelken açtı. Ünlü çiftin iliÅŸkisi, Borum'da belgelendi. GeçtiÄŸimiz akÅŸam popüler bir mekanda Rubato’yu dinlemeye giden ünlü çift, aÅŸka geldi. Kunt, sevgilisi Åžahinler'i öpücüklere boÄŸdu. Ä°kilinin mutlulukları, anbean objektiflere yansıdı.