Yılmaz Erdoğan Cansu Taşkın İle Aşk Videosu Sonrası Ne Düşündü? Dikkat Çeken İddia!

Yılmaz Erdoğan ile sosyal medya fenomeni Cansu Taşkın arasında olup bitenler gündeme bomba gibi düştü. Aşk açıklaması sonrası gelen pozlara dair Yılmaz Erdoğan ne düşünüyor? İşte gündem olan iddia…

 

Yılmaz Erdoğan ve Cansu Taşkın arasında yaşanan aşka dair yapılan paylaşımlar gündemden düşmüyor. Müge Dağıstanlı da bu konuya dair 10Haber'de bir yazı kaleme aldı. Yılmaz Erdoğan, sosyal medya fenomeni Cansu Taşkın ile 2022’de Maslak’ta bir davette karşılaştı. “Sizin hayranınızım” diyen Taşkın’la fotoğraf çektirdi. Sonra kendisini Köyceğiz’deki evine davet etti" diyen Dağıstanlı yaşananları tek tek şöyle anlattı: "Cansu ve kardeşi Elif Vurgun, kalkıp gittiler. Daha önce ünlü isimleri ifşa etmesiyle tanınan Cansu Taşkın, Yılmaz Erdoğan’la yakınlaştıkları anların görüntüsünü kardeşi Elif Vurgun’a çektirdi. Yılmaz Erdoğan’ın bu anların kaydedildiğinden haberi yokmuş. Yakınları “Farkında değilmiş” diyor.

 

CEVAP ALAMAYINCA ÇOK SİNİRLENDİ

 

Ama Yılmaz Erdoğan’ın, Cansu ve Elif’le kahvaltı masasında çektirdiği pozlardan haberi var. Ancak o kareler masum... Yani bu anlar “Misafir ettim, soframı paylaştım” diyebileceği türden pozlar…

 

Cansu Taşkın birkaç günlük ziyaretin ardından Yılmaz Erdoğan’a ulaşmaya çalışıyor, ancak cevap alamıyor. Bu sebeple çok sinirleniyor. Ve görüntüleri kardeşi Elif’in Instagram hesabı üzerinden ifşa etmeye başlıyor. Sonra şöyle bir söylenti ortalığı sarıyor: “Bu ifşaların daha fazlası da varmış.

 

YILMAZ ERDOĞAN ŞAŞKIN VE ÜZGÜN

 

Derken Cansu Taşkın bir anda basın açıklaması yaparak haberin ‘mesnetsiz ve yalan’ olduğunu söyledi. “Maalesef şahsımla görüşülmeden şüpheye dayalı yayınlar yapılıyor” dedi. Çok mağdur olduğundan bahsetti. Şaka gibi değil mi? Her şeyi organize eden kendisi, yayınlayan da kardeşiydi. Şimdi herkes “Yılmaz Erdoğan sinirli mi, öfkeli mi, ne halde?” diye merakta. Öfkeli değilmiş ama olan bitene şaşkın ve üzgünmüş."