Yıldız Tilbe'den Rihanna'nın Hamileliği İle İlgili Olay Yorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Rihanna'nın hamileliği ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Rihanna'nın hamileliği ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. Son dönemde yaptığı paylaşım ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Rihanna'nın hamileliği ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. 

 

Rihanna doğursa da rahatlasak!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Rihanna'nın hamileliği ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Rihanna'nın hamileliği için "Rihanna doğursa da rahatlasak , sanki ikiz üçüz taşıyo gibi Allah kurtarsın" ifadelerini kullanan Tilbe sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

yildiz tilbe den rihanna nin hamileligi ile ilgili olay yorum