Yıldız Asyalı Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı? Evli Mi?

Yıldız Asyalı kimdir? Arda Kural'ın aşk açıklamalarıyla ismi gündemde olan oyuncu Yıldız Asyalı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Yıldız Asyalı kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Yıldız Asyalı kimdir? Arda Kural'ın aşk açıklamalarıyla ismi gündemde olan oyuncu Yıldız Asyalı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Arda Kural'ın eski sevgilisi oyuncu Yıldız Asyalı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Yıldız Asyalı kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

yildiz asyali kimdir nerelidir sevgilisi var mi evli mi

 

Yıldız Asyalı kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi?

 

Yıldız Asyalı kimdir? 26 Mayıs 1983 tarihinde dünyaya gelen Yıldız Asyalı aslen İstanbulludur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunu Asyalı'nın müziğe karşı ilgisi küçük yaşlarda başladı, o yüzden daha çok küçük yaşlarda şarkı söylemeye başlamıştır ve beş yaşında piyano çalmayı öğrenmiştir. Solist olarak İstanbul Devlet Opera ve Balesi Çocuk Korosu'nda görev almıştır. Asyalı, henüz 12 yaşında Nabucco Operası'nda "Kral Ve Ben" müzikalinde yer almış ve 13 yaşında iken Sarah Brightman'la İstanbul Devlet Opera ve Bale Orkestrası eşliğinde Lösemili Çocuklar Vakfı yararına düzenlenen konserde aynı sahneyi paylaşmıştır. Ünlü oyuncu, 15 yaşından itibaren pek çok dizi ve filmde oyunculuk yapmıştır. 23 Kasım 2015 tarihinde iş insanı Emre Vatansever ile evlenmiştir ve Yıldız Asyalı'nın Ayşe Mira adlı bir kızı bulunmaktadır. 2017 yılında Emre Vatansever'den boşanan Yıldız Asyalı, 30 Haziran 2020'de yönetmen Kerem Saka ile evlenmiştir.