Yıl Sonunda Dolar Kaç TL Olur? Selçuk Geçer'den Ürküten Dolar Tahmini!

Dolar yıl sonunda kaç TL olur? Sosyal medyada ve Youtube'da yayınladığı ekonomi içerikleriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yaptığı açıklamada dolar ile ilgili korkutan tahminlerini açıkladı. Peki dolar yıl sonunda kaç TL olur? Cevaplar haberimizde..

 

Dolar yıl sonunda kaç TL olur? Sosyal medyada ve Youtube'da yayınladığı ekonomi içerikleriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yaptığı açıklamada dolar ile ilgili korkutan tahminlerini açıkladı. Peki dolar yıl sonunda kaç TL olur? Cevaplar haberimizde.. 

 

selcuk gecer den urkuten dolar tahmini

 

Yıl sonunda dolar 20 TL! 

 

Doların 15.50’yi gördükten sonraki durağının 15.80 olacağını öngören Selçuk Geçer, dolar TL’nin yukarı yönlü hareketlerinin devamını beklediğini vurguladı. “Benim beklentim yılsonuna kadar dolar kurunun 20 TL olması” diyen Selçuk Geçer’in yorumları devam etti. Selçuk Geçer’den sonra Tunç Şatıroğlu da dolar neden yükseliyor sorusuna şu yanıtı verdi “Bir yıl önce Naci Ağbal görevden alındı. Dolar kuru o günden beri 7,20’den 14,80 çıktı. Yani artış yüzde yüzü de geçti. Türk Lirası uluslararası para ticaretine konu bütün para birimleri karşısında değer kaybetti. Şimdi diyor ki sayın bakan ‘Milli para birimimize lütfen güvenin.’ Kusura bakmasınlar. Naci Ağbal’ın görevden alınmasına siz “yanlış yaptık” demeyi öğreninceye kadar ben ne güvenirim ne de kimseye güvenin derim. Hesap ortada. Son bir yılda en fazla değer kaybeden para Türk Lirası. Sebebi de belli” diye ifade etti.