Yiğitcan Ergin Arka Sokaklar Dizisine Veda Ettiğini Açıkladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Yiğitcan Ergin, Instagram sayfasından yayınladığı veda yazısıyla Arka Sokaklar dizisine veda ettiğini duyurdu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Yiğitcan Ergin, Instagram sayfasından yayınladığı veda yazısıyla Arka Sokaklar dizisine veda ettiğini duyurdu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Yiğitcan Ergin, Instagram sayfasından yayınladığı veda yazısıyla Arka Sokaklar dizisine veda ettiğini duyurdu. 

 

Arka Sokaklar dizisine veda etti!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Yiğitcan Ergin, Instagram sayfasından yayınladığı veda yazısıyla Arka Sokaklar dizisine veda ettiğini duyurdu. Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Öncelikle bu muhteşem maceraya fırsat sunan ve son ana kadar arkamda duran Erler Film’e, son güne kadar kalemini benden esirgemeyen Cemal’in yaratıcı ortağı Ozan Yurdakul’a, aynı sahneyi paylaştığım ustalarım; Zafer, Özgür, Şevket ,İlker ağabeylerime ve devamında Ozan abi, Oya, Tunç’a ve tüm oyuncu arkadaşlarıma, üç sezon boyunca kahrımı çeken, bin bir emek, çaba ve heyecanla yanımda duran Yol arkadaşım, partnerim Ela Yörüklü’ye, yönetmenimiz Orhan Oğuz’dan Serkan Yaş’a ondan da çaycımız Yaşar abiye kadar tüm emekçi Arka Sokaklar ekibine, 111 bölüm boyunca bizi izleyen, destekleyen sevgi ve saygısını hiç esirgemeyen bu koca çınarın arkasında 632 bölümdür dimdik duran kıymetli izleyicimize, ilk günden bugüne adımıza özel ilgi, sevgi, saygı gösteren ve desteğiyle her daim yanımızda olan on binlerce yorum, fotoğraf, video ve şarkıyla bu yolculuğun her anını unutulmaz kılan Ezcem/ElYiğ ailesine gösterdikleri OLAĞANÜSTÜ sevgi için teşekkür ederim… İyi ki yollarımız kesişti. İyi ki yolumuz buralardan geçti. Bu yol nereye gider bilmiyorum ama artık nerede başladığını biliyorum… “Diyarbakırdaymış. Daha çocukmuş. Gaffar Okkan müdürün projesi. Kimsesiz çocuklara burs ve yardım desteği. Oradan düşmüş aklına gönlüne polislik. Bir gün çıktı karşıma müdürüm dedi Ben Cemal Şahin. Sen beni hatırlamazsın ama ben seni hiç unutmadım… Nasıl bırakırsın ateş gibi bakıyor…” Cemal Şahin 17 Haziran cuma akşamı SON kez @kanald de ! @arkasokaklarofficial" ifadelerini kullanan ünlü oyuncu sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

yigitcan ergin arka sokaklar dizisine veda etti