Yeşim Salkım Takipçisinin Olumsuz Yorumuna Verdiği Yanıtla Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı ve sunucu Yeşim Salkım, Instagram sayfasından yaptığı paylaşıma gelen olumsuz yoruma verdiği cevap ile gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı ve sunucu Yeşim Salkım, Instagram sayfasından yaptığı paylaşıma gelen olumsuz yoruma verdiği cevap ile gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı ve sunucu Yeşim Salkım, Instagram sayfasından yaptığı paylaşıma gelen olumsuz yoruma verdiği cevap ile gündem oldu. 

 

Yanıtı dikkat çekti!

 

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Yeşim Salkım sosyal medyayı aktif kullanıyor. Sosyal medyada her anını paylaşan Salkım son olarak imaj değişikliğine gitti. Saçlarına perma yaptıran Salkım tarzını derin göğüs dekolteli elbisesiyle tamamladı. Son olarak Instagram hesabından bir paylaşım yapan Yeşim Salkım, takipçisinin 'Saçma sapan güzel mi oldun sanıyorsun' yorumuna verdiği cevapla dikkat çekti. Yeşim Salkım bu yoruma çok kızdı ve "Sordum mu? Sana ne? Bakma niye takip ediyorsun, hasta mısın? Sana ne" diyerek şaşırttı. Salkım'a hayranları ise "Yıllara meydan okuyorsunuz" yorumlarında bulundu.

 

yesim salkim paylasimina gelen olumsuz yoruma verdigi tepki ile gundem oldu



Etiketler: