Yeşim Salkım'dan İddialara Dikkat Çeken Yanıt! Külliyen Yalan Kararları Cem Uzan Alırdı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu ve şarkıcı Yeşim Salkım hakkında ortaya atılan Sezen Aksu'nun sahneye çıkmasını engellediği ile ilgili iddialara Youtube'da Armağan Çağlayan'ın sunduğu Dur Bi Dinle programında yanıt verirken dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu ve şarkıcı Yeşim Salkım hakkında ortaya atılan Sezen Aksu'nun sahneye çıkmasını engellediği ile ilgili iddialara Youtube'da Armağan Çağlayan'ın sunduğu Dur Bi Dinle programında yanıt verirken dikkat çeken ifadeler kullandı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu ve şarkıcı Yeşim Salkım hakkında ortaya atılan Sezen Aksu'nun sahneye çıkmasını engellediği ile ilgili iddialara Youtube'da Armağan Çağlayan'ın sunduğu Dur Bi Dinle programında yanıt verirken dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Kararları Cem Uzan alırdı!

 

Armağan Çağlayan'ın YouTube'daki 'Dur Bi Dinle' programının bu haftaki konuğu şarkıcı Yeşim Salkım oldu. ‘Dur Bi Dinle’ programına konuk olan Yeşim Salkım, Uzan ailesinin bir dönem patronu olduğu, Türkiye’nin ilk müzik kanalı Kral TV hakkında açıklamalarda bulundu. Yeşim Salkım’ın o dönem Cem Uzan’ın kardeşi Hakan Uzan ile evli olması nedeniyle Kral TV’de ödülleri ve listeleri belirlediği, Sezen Aksu’nun da Hisar konserlerine çıkmasını engellediği iddia edilmişti. Salkım, yıllar sonra iddialara şu sözlerle yanıt verdi:

“Külliyen yalan. Rumeli Hisarı konserlerinde Müştak Ayvaz ve Erol Köse listeleri hazırlardı. Hayatım boyunca da Kral TV gecesine bir kez katıldım ve onun iş yerine toplasan 5 kere gittim. Orada kararları önce Cem Uzan verirdi, sonra Hakan verirdi. Benim orada liste yapmam imkansızdı.”