Yeşim Ceren Bozoğlu Halil İbrahim Kurum İle Yeni Bir Aşka Yelken Açtı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, önceki gün objektiflere yeni aşk yaşamaya başladığı meslektaşı Halil İbrahim Kurum ile yansırken dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, önceki gün objektiflere yeni aşk yaşamaya başladığı meslektaşı Halil İbrahim Kurum ile yansırken dikkat çeken açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, önceki gün objektiflere yeni aşk yaşamaya başladığı meslektaşı Halil İbrahim Kurum ile yansırken dikkat çeken açıklamalar yaptı.

 

Hürriyet gazetesinden Sayit Durmaz'ın haberine göre, Yeşim Ceren Bozoğlu, “Seversin” dizisinde rol alan meslektaşı Halil İbrahim Kurum’la yeni bir aşka yelken açtı. Çift ilk kez önceki gün birlikte katıldıkları partide görüntülendi. Zayıflığıyla da dikkat çeken Bozoğlu, 50 kilo verdiğini söyledi: “Benim için büyük başarı. Kendimi çok iyi hissediyorum. Azim böyle bir şey!”