Yeni Emekli Olacaklara 14.000 TL Ek Ödeme Müjdesi! İşte Detaylar!

Sosyal medyada ve internette kullanıcılar emekliler için yapılan maaş promosyonlarını sıklıkla araştırmaya devam ederlerken, yeni emekli olacak vatandaşlara 14.000 TL ek ödeme müjdesi geldi. 

 

Sosyal medyada ve internette kullanıcılar emekliler için yapılan maaş promosyonlarını sıklıkla araştırmaya devam ederlerken, yeni emekli olacak vatandaşlara 14.000 TL ek ödeme müjdesi geldi. Sosyal medyada ve internette kullanıcılar emekliler için yapılan maaş promosyonlarını sıklıkla araştırmaya devam ederlerken, yeni emekli olacak vatandaşlara 14.000 TL ek ödeme müjdesi geldi. 

 

Kamugündemi’nin haberine göre; Emeklilere son günlerde sevindiren haberler peş peşe gelirken, maaşa ek ödemeler hiçbir başvuru şartı olmadan hesaplara yatırılacak. Yeni emekli olacak kişiler aynı anda üç fırsattan yararlanarak 14 bin TL'ye kadar ödeme alabilecek. Hiçbir başvuru ve şart olmaksızın hesaplara yatırılacak olan bu tutar yeni emekli olacak kişileri sevindiriyor. Türkiye'de bulunan milyonlarca emekli maaşa ek olarak bankalardan nakit promosyon almaya devam etmekte. Şuanda emekli olan kişilerin avantajları gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Yeni emekli olacak kişiler için de yeni fırsatlar önlerine serilmiş durumda. Bankalar tarafından sunulan promosyonlarla birlikte emekliler 14 bin TL'ye kadar ödeme alabilecek.

 

En Düşük Emekli Maaşı 3500 TL

 

SSK, BAĞ-KUR ve emekli sandığı üzerinden yeni emekli olacak vatandaşlar için de duyuru bugün yapılarak yeni kazanımları açıklandı. Yapılan açıklamayla birlikte maaşa ek olarak ödeme alabilen emekliler büyük sevinç yaşamaya başladı. Temmuz ayında yapılan zamla birlikte taban maaş 3500 TL olurken maaşa ek olarak bankalar tarafından sunulan avantajlar da karşımıza çıkıyor.

 

ING'den Nakit Promosyon 8250 TL Verilecek

 

Emeklilere sağlanan bu üçlü avantaj sayesinde 14 bin TL'ye kadar gelir sağlanabiliyor. Sosyal Güvenlik Kurumu ve bankalar arasında yapılan anlaşma ile birlikte emeklilere her yıl nakit promosyon fırsatı sağlanıyor. Bu promosyon farklı bankalara göre değişiklik gösterse de genellikle 7500 TL'nin altına düşmüyor. Bankalar tarafından sunulan nakit promosyon emeklilere oldukça iyi bir gelir sağlamaya yarıyor. ING Bank tarafından emeklilere en yüksek nakit promosyon imkanı sağlanıyor. Banka 8.250 TL'ye kadar nakit promosyonu müşterilere vererek en iyi tutarı veren banka olarak karşımıza çıkıyor. ING Bank tarafından sunulan 8.250 TL'lik nakit promosyon emeklilerin ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için anında hesaplara yatırılıyor. Bankanın kampanyasına dahil olmak isteyen kişiler başvuruda bulunarak maaşlarını bu banka üzerinden almak kaydıyla katılım sağlayabiliyor. Başvurusu kabul edilen kişilerin ödemeleri 3 gün içerisinde hesaplarına yatırılıyor.

 

2200 TL Bayram İkramiyesi

 

Diğer bir emekli ödemesi ise 2200 TL'lik bayram ikramiyesi olmakta. Bayram ikramiyesi olarak verilen bu tutar önümüzdeki yıllarda da artış gösterebilir. Geri ödemesiz nakit para şeklinde verilen ek parayla birlikte emekliler oldukça büyük avantaja sahip oluyor. Devlet tarafından emekliye karşılıksız olarak 2200 TL'lik ödemeyle birlikte toplamda emekliler 14 bin TL' ye kadar ödeme alabiliyor.



Etiketler: