Yeni Bir İşe Başladı 15 Dakika Sonra İki Bacağını Birden Kaybetti!

ABD’nin Colorado eyaletinde 33 yaşındaki bir çalışan, işe başladıktan hemen sonra bir ağaç öğütücüsüne 2 bacağını birden kaptırdı.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

John O’Neill nihayet hayatına çeki düzen vermişti. Uyuşturucu tedavisi görmüş, Coorado’nun Broomfield kentinde bir ev bulmuş, sevdiği bir meslekte iş bulmuştu: Ağaç işleriyle uğraşacaktı.

 

33 yaşındaki Amerikalı hevesle işe başladı. Yargı kararıyla ayak bileğinde bir elektronik kelepçe takılıydı. İşte bu kelepçe onun felaketi oldu. İşe başladıktan sadece 15 dakika sonra ağaç öğütücüsüne malzeme atarken bıçakların makineye doğru sürüklediği kanca şeklindeki bir dal ayağındaki elektronik kelepçeye takıldı. Daal bir pense işlevi gördü ve John O’Neill’i öğütücüye sürükledi.

 

Dehşetten irir iri açılmış gözlerinin önünde ağaç öğütme makinesi önce botlrına, sonra ayaklarına saldırdı, ardından dizine kadar 2 ayağı boyunc ilerledi. Çalışma arkadaşları biraz uzaktaydı, kulaklarına kask takmışlardı, o nedenle John’un çığlıklarını duyamadılar. Sonunda bir işçi yetişip makine John’un beline uzanmasına ramak kala durdurmayı başardı. Olan, iki bacağına olmuştu.

 

Helikopterle hastaneye kaldırılırken “Teknik olarak” ölmüştü. Çünkü kalbi durmuştu. Hastaneye varır varmaz iki bacağından arta kalanlar kesildi, 7 litre kan verildi. John, “Neredeyse vücudumun tüm kanını yenilediler” diyor. John iki bacağını yitirmiş olarak işine döndü.



Etiketler: