Yasmin Erbil'in Keyifsiz Halleri Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil önceki gün bir erkek arkadaşı ile Bodrum'da görüntülenirken keyifsiz halleri sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil önceki gün bir erkek arkadaşı ile Bodrum'da görüntülenirken keyifsiz halleri sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil önceki gün bir erkek arkadaşı ile Bodrum'da görüntülenirken keyifsiz halleri sosyal medyada gündem oldu. 

 

Keyifsiz halleri dikkat çekti!

 

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar'ın kızı Yasmin Erbil, önceki gün Bodrum Türkbükü'nde görüntülendi. Botla erkek arkadaşını bir mekana bırakan Erbil, keyifsiz halleriyle dikkat çekti Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; 1996 yılında boşanan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ve oyuncu Nergis Kumbasar'ın kızı Yasmin, tatil yapmak için Bodrum'a gitti. Önceki gün Türkbükü'nde görüntülenen Erbil, bir erkek arkadaşıyla denizde botla gezdi. Daha sonra yanındaki arkadaşını bir mekana bırakan Yasmin Erbil'in bir hayli dalgın olduğu görüldü. Sarı bir elbise giyen 27 yaşındaki Erbil'in, telefonunu elinden ayırmaması dikkatlerden kaçmadı. Yasmin Erbil'in o anları, objektiflere böyle yansıdı.



Etiketler: