Yasin Obuz Survivor All Star 2022'den Diskalifiye Mi Oldu?

Survivor All Star 2022'de Yasin Obuz diskalifiye mi oldu? TV8'de yayınlanan Survivor All Star 2022'de heyecan ve gerilim tüm hızıyla sürerken, Yasin Obuz ile Hikmet'in kavgası sonrası Yasin'in diskalifiye olduğu iddia edildi. 

 

Survivor All Star 2022'de Yasin Obuz diskalifiye mi oldu? TV8'de yayınlanan Survivor All Star 2022'de heyecan ve gerilim tüm hızıyla sürerken, Yasin Obuz ile Hikmet'in kavgası sonrası Yasin'in diskalifiye olduğu iddia edildi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Yasin Obuz, son dönemde sorun yaşadığı Hikmet ile sonunda dün akşam yayınlanan ada konseyi sonrası fiziki temasa başvururken, yayınlanan yeni bölüm fragmanında Acun Ilıcalı'nın "Biz bugüne kadar Survivor'da böyle bir şey görmedik" sözleriyle olayın büyüklüğü ortaya çıktı. 

 

survivor yasin obuz diskalifiye olacak mı

 

Yasin Obuz diskalifiye mi olacak? 

 

TV8'de yayınlanan Survivor All Star 2022'de heyecan ve gerilim tüm hızıyla sürerken, Yasin Obuz ile Hikmet'in kavgası sonrası Yasin'in diskalifiye olduğu iddia edildi. Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada "Ada konseylerinde çok gerilim görüyoruz. Ama bir kaç saat önce gördüklerimizi hiç görmedik. Seninki önce sözlü sonra fiziki saldırı. Diskalifiye etmemek için sonuna kadar zorladım ama ne kadar zorladım dediğim yer tam burası. Aldığımız karar gereği.." şeklinde konuşurken, Yasin Obuz'un yaşananlar sonunda diskalife olacağı iddia edildi.