Yasemin Yürük'ten Hepsi Grubu İtirafı! Dağıldığında Depresyona Girdim!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan Hepsi grubu üyelerinden Yasemin Yürük Youtube'da katıldığı bir programda yaptığı açıklamalarla gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan Hepsi grubu üyelerinden Yasemin Yürük Youtube'da katıldığı bir programda yaptığı açıklamalarla gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan Hepsi grubu üyelerinden Yasemin Yürük Youtube'da katıldığı bir programda yaptığı açıklamalarla gündem oldu. 

 

yasemin yuruk ten dikkat ceken hepsi grubu itirafi depresyona girdim

 

Depresyona girdim!

 

Hepsi grubu ile tanınan şarkıcı ve dansçı Yasemin Yürük, Hepsi grubunun dağılma süreci hakkında konuştu. Grup hakkında pek çok bilinmeyen bilgiyi paylaşan Yasemin Yürük, "Hepsi grubu dağıldığında depresyona girmiştim" itirafında bulundu. Hepsi grubu bir döneme damga vurmuştu. 2009 yılında dağılan Hepsi grubu hayranlarını çok üzmüştü. Hepsi Grubu, Gülçin Ergül'ün gruptan ayrılmasıyla dağıldı. Şimdilerde çocuk sahibi olan Cemre Kemer mutlu bir aile tablosu çiziyor. Gülçin Ergül ise tek başına müzik kariyerine devam ediyor. Eren Bakıcı'nın ise sakin bir yaşam sürdüğü biliniyor. Yasemin Yürük YouTube'de yayınlanan Pardon Konuşalım mı? adlı programa konuk oldu. Yürük, Hepsi grubuyla alakalı bilinmeyen gerçekleri anlattı. Cemre Kemer'in menajer olan annesinin desteği sayesinde okul yıllarında birçok önemli isimden dersler aldıklarını belirten Yasemin Yürük, grubun aslında 5 kişi olduğunu ancak piyasaya çıkmadan önce 4 kişiye düştüklerini belirtti. 2009 yılında Gülçin Ergül'ün gruptan ayrılmasıyla 3 kişiye düşen Hepsi, müzik çalışmalarını 2012 yılına kadar sürdürmüşlerdi. Yürük, Ergül'ün ayrılması ve grubun o zamanki dönemi ile alakalı, "Egolar devreye girdi biraz bence. Yanlış bir şey de söylemek istemiyorum. Kendi solo kariyerine devam etmek istedi. Bana kalsa bizim ile birlikte de bunu yürütebilirdi. Ama o tamamen ayrılmak istedi." dedi. Yürük, "O dönem o da biz de yıprandık. Ben ona hep söylüyorum; biz ne iş yaparsak yapalım, günün sonunda Hepsi kızıyız." sözleri ile açıklamasına devam etti. Grubun dağılma sürecinden bahseden Yürük, "Hepsi'nin bittiği o dönemlerde depresyona girmiştim, kafamı kazıtmıştım" dedi. BKM'ye girdiği dönemde de oyunculuk alanından tatmin olamadığını ve bu dönemde de Tükenmişlik sendromu yaşadığını belirtti.