Yasemin Özilhan Kimdir? Nerelidir? Evli Mi?

Yasemin Özilhan kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyetik güzel Yasemin Özilhan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Yasemin Özilhan kimdir? Nerelidir? Evli mi? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Yasemin Özilhan kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyetik güzel Yasemin Özilhan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyetik güzel Yasemin Özilhan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Yasemin Özilhan kimdir? Nerelidir? Evli mi? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

yasemin ozilhan kimdir nerelidir evli mi

 

Yasemin Özilhan kimdir? Nerelidir? Evli mi? Burcu nedir? Kaç yaşındadır?

 

Yasemin Özilhan kimdir? Yasemin Özilhan, 22 Ocak 1985'te Hamburg'da doğdu. Türk oyuncu ve eski model. Aşk Oyunu dizisinde Ekin Serbest Teksoy ve Doktorlar dizinde Ela Altındağ karakteri ile tanınmıştır. İstanbul Bilgi Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü mezunu Özilhan, 2008 yılından beri oyunculuk yapmıyor. Yasemin Özilhan, 22 Ocak 1985 tarihinde doğdu. Aşk Oyunu dizisinde Ekin Serbest Teksoy ve Doktorlar dizinde Ela Altındağ karakteri ile tanınmıştır. İstanbul Bilgi Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü mezunu Ergene, 16 Temmuz 2011'de İzzet Özilhan'la evlenmiştir. Emine isminde 2012 doğumlu ve Ela isminde 2013 doğumlu iki kız çocuğu vardır. 2008 yılından beri oyunculuk yapmayan Özilhan, 2019 yılında Mucize Doktor adlı dizide Doktor Ela rolü ile konuk oyuncu olmuştur.