Yasemin Özilhan İle İzzet Özilhan Hakkında Şoke Eden İddia! Yeni Kriz Mi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyetik güzel Yasemin Özilhan ile eşi İzzet Özilhan hakkında şoke eden iddia sosyal medya gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyetik güzel Yasemin Özilhan ile eşi İzzet Özilhan hakkında şoke eden iddia sosyal medya gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyetik güzel Yasemin Özilhan ile eşi İzzet Özilhan hakkında şoke eden iddia sosyal medya gündem oldu. 

 

2011 yılında nikah masasına oturan Yasemin Özilhan ve İzzet Özilhan'dan kötü haber geldi. Daha önce boşanmanın eşiğinden dönen çiftin arasında yeni kriz yaşandığı iddia edildi. İzzet Özilhan'ın Instagram hesabını kapatırken Yasemin Özilhan'ın son hamlesi dedikoduları alevlendirdi. 2011 yılında görkemli bir düğünle nikah masasına oturan ve 2 kızı bulunan Yasemin Özilhan ve İzzet Özilhan hakkında şok iddia gündeme geldi. Sosyal medya bu dedikoduyla çalkalandı. Bir süre önce ayrılığın eşiğinden dönen Özilhan çifti, aralarında yeni kriz olduğu iddiasıyla gündeme geldi. İzzet Özilhan'ın Instagram hesabını kapatması, Yasemin Özilhan'ın eşiyle olan bazı fotoğrafları Instagram profilinden silmesi boşanma dedikoduları çıkarttı.

 

TEK BAŞINA PAYLAŞIMLAR

 

Neredeyse yaz başından beri Bodrum Kaplankaya'daki lüks evinde tatilde olan Yasemin Özilhan, uzun zamandır ya kız arkadaşlarıyla ya da hep tek başına paylaşımlar yaptı. Bu da dedikodu kazanını kaynatırken gözde çiftin ayrılacağı dedikodusu hızla yayıldı. İddiaların ardından gözlerin çevrildiği 37 yaşındaki eski oyuncu ise sessiz kalkmayı tercih etti. Evliliğinin ardından oyunculuğu bırakan Yasemin Özilhan zaman içinde bambaşka biri oldu. Bir dizi estetik operasyon geçiren Özilhan'ın eski halini gören tanıyamadı.