Yasemin Özilhan Estetiğin Dozunu Fazla Kaçırdı! Görenler Tanıyamadı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyetik güzel Yasemin Özilhan'in son hali sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyetik güzel Yasemin Özilhan'in son hali sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyetik güzel Yasemin Özilhan'in son hali sosyal medyada gündem oldu. 

 

Bir dönemde damga vuran Doktorlar dizisiyle adını duyuran ünlü oyuncu Yasemin Özilhan, Ali Şen’in gelini Aslı Şen’le paylaştığı son fotoğrafla sosyal medyada gündem oldu. Özilhan’ın estetiği fazla kaçırdığı gözlerden kaçmadı. Doktorlar dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran ünlü oyuncu Yasemin Özilhan 2011 yılında iş insanı İzzet Özilhan ile evlendikten sonra ekranlardan elini eteğini çekti. Şimdilerde 2 kızı ve eşiyle mutlu bir hayat süren Özilhan’ın Ali Şen’in gelini Aslı Şen’le verdiği son poz sosyal medya damgasını vurdu. Ünlü ismin değişimi sevenleri tarafından eleştiriye neden oldu. 

 

yasemin ozilhan estetigin dozunu kacirdi

 

ESTETİĞİN DOZUNU FAZLA KAÇIRDI

 

2011 yılında İzzet Özilhan ile evlendikten sonra inzivaya çekilen ünlü oyuncu, mutlu bir aile hayatı sürüyor. Zaman zaman lüks ve pahalı tavsiyeleriyle dikkat çeken Özilhan, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanıyor. Doğal görünümüyle dikkat çeken ve beğeni toplayan Özilhan son haliyle şaşırttı. Ali Şen'in gelini iş insanı Aslı Şen, Yasemin Özilhan'la bir karesini paylaştı. Ardından aynı kıyafetle son halini kendi hesabından da paylaşan Yasemin Özilhan'ın abartılı dudak dolgusu sosyal medya kullanıcılarının diline düştü. Yasemin Özilhan'ın son halini görenler estetiğin dozunu fazla kaçırdığını, buna hiç gerek olmadığını dile getirdi.