Yasemin Özilhan'dan Takıları İle İlgili Yapılan Eleştirilere İlginç Yanıt!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyetik güzel Yasemin Özilhan, önceki gün katıldığı bir davette takıları ve elbiseleri için yapılan pahalı yorumlarına verdiği ilginç yanıt ile gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyetik güzel Yasemin Özilhan, önceki gün katıldığı bir davette takıları ve elbiseleri için yapılan pahalı yorumlarına verdiği ilginç yanıt ile gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyetik güzel Yasemin Özilhan, önceki gün katıldığı bir davette takıları ve elbiseleri için yapılan pahalı yorumlarına verdiği ilginç yanıt ile gündem oldu.  

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyetik güzel Yasemin Özilhan, önceki gün katıldığı bir davette takıları ve elbiseleri için yapılan pahalı yorumlarına verdiği ilginç yanıt ile gündem oldu.  Lüks yaşamı ve pahalı kıyafetleriyle sık sık gündeme gelen oyuncu Yasemin Özilhan, katıldığı davette hakkındaki eleştirilerle ilgili "Sadece benim kıyafetlerim ve takılarım pahalı değil. Peynir de süt de pahalı" dedi.