Yargı Rafet Muttalip Müjdeci Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Yargı Rafet Muttalip Müjdeci kimdir? Kanal D'de 2. sezonuyla ekranlara gelen Yargı dizisinde Rafet karakterine hayat veren ünlü oyuncu Muttalip Müjdeci ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Muttalip Müjdeci kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Yargı Rafet Muttalip Müjdeci kimdir? Kanal D'de 2. sezonuyla ekranlara gelen Yargı dizisinde Rafet karakterine hayat veren ünlü oyuncu Muttalip Müjdeci ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Muttalip Müjdeci kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

yargi rafet muttalip mujdeci kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Yargı Rafet Muttalip Müjdeci kimdir?

 

Muttalip Müjdeci kimdir? Muttalip Müjdeci 1972 de Yozgat'ın Yerköy ilçesinde dünyaya geldi. 1.85 cm boyunda 90 kilodur. Çeşitli tiyatro oyunlarında yer almıştır. “Bekleyiş, Asr-ı saadet, Kim demiş karanlık” adlı tiyatro oyunları bunların başlıca olanlarıdır. Tiyatro çalışmaları yanı sıra 2013 yılında çekilen Sivas filmi ile kamera önü oyunculuğuna başladı. Daha sonra kısa-uzun metraj birçok filmde yer almıştır. Son dönemde ses getiren Çukur dizisinde ki Ziya karakteri ve Blutv ile Fx Türkiye’de yayınlanan Alef dizisindeki emniyet müdürü Mahmut karakteri ile geniş seyirci kitlesinin beğenisini kazanmıştır. Müjdeci son olarak usta oyuncu Ercan Kesal’ın yazıp yönettiği “Nasipse Adayız” filminde başrol de yer almıştır. Mütevazi ve karizmatik oyuncu, seslendirme ve aksan koçluğu da yapmaktadır. Sert görünüşüne rağmen çok mütevazi ve insan sarrafı olan Muttalip Müjdeci, Serdar Emre’nin Düş Yağmurları klibinde de oyuncu olarak yer almıştır. Yeni projelerde yer almayı sürdürmektedir.