Yargı'nın Zümrüt'ü Esma Yeşim Gül'ün Nefes Kesen Sosyal Medya Paylaşımları!

Yargı dizisinde canlandırdığı Zümrüt karakteriyle kariyerinde yükselişe geçen ünlü oyuncu Esma Yeşim Gül'ün Instagram sayfasından yaptığı paylaşımlar nefes kesiyor. 

 

Yargı dizisinde canlandırdığı Zümrüt karakteriyle kariyerinde yükselişe geçen ünlü oyuncu Esma Yeşim Gül'ün Instagram sayfasından yaptığı paylaşımlar nefes kesiyor. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Esma Yeşim Gül'ün Instagram sayfasından yaptığı paylaşımlar nefes kesiyor. 

 

yargi nin zumrutu esma yesim gul un nefes kesen sosyal medya paylasimlari 1

 

Sosyal medya paylaşımları nefes kesiyor!

 

Yargı dizisinde canlandırdığı Zümrüt karakteriyle hatrı sayılır bir hayran kitlesi edinen ünlü oyuncu Esma Yeşim Gül, kamera önünde olduğu kadar Instagram'da da fırtına gibi esiyor. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda güzelliği ve fit görüntüsüyle dikkat çeken ünlü oyuncu takipçilerinden yoğun ilgi görüyor. 

 

yargi nin zumrutu esma yesim gul un nefes kesen sosyal medya paylasimlari 2

 

Esma Yeşim Gül kimdir? 

 

Esma Yeşim Gül kimdir? 26 Haziran 1995 tarihinde dünyaya gelen Esma Yeşim Gül, lisans eğitimini ise Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde tamamlamıştır. Oyunculuk faaliyetlerini Tümay Özokur Menajerlik bünyesinde sürdüren Esma Yeşim Gül, Muhteşem Yüzyıl: Kösem ve Yeşilçam gibi dizilerde de rol almıştır. Başarılı oyuncu Esma Yeşim Gül son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı adlı dizide Zümrüt karakterine hayat vermiştir.

 

yargi nin zumrut u esma yesim gul den nefes kesen paylasimlar 3

 

İşte Esma Yeşim Gül'ün nefes kesen sosyal medya paylaşımları;

 

yargi nin zumrutu esma yesim gul un nefes kesen sosyal medya paylasimlari 4

 

yargi nin zumrutu esma yesim gul un nefes kesen sosyal medya paylasimlari 5

 

yargi nin zumrutu esma yesim gul un nefes kesen sosyal medya paylasimlari 6

 

yargi nin zumrutu esma yesim gul un nefes kesen sosyal medya paylasimlari 7