Yargı'nın 3. Sezonunda Kaan UrgancıoÄŸlu'nun Canlandırdığı Ilgaz'ın Kadına Åžiddet Göndermesi Gündem Oldu!

Kanal D'de yayınlanan Yargı dizisinin üçüncü sezonu dün akÅŸam yayınlanan bölüm ile baÅŸlarken Ilgaz (Kaan UrgancıoÄŸlu) karakterinin sorgu odasında yaptığı 'Kadına Åžiddet' göndermesi sosyal medyada gündem oldu. 

 

Kanal D'de yayınlanan Yargı dizisinin üçüncü sezonu dün akÅŸam yayınlanan bölüm ile baÅŸlarken Ilgaz karakterinin sorgu odasında yaptığı 'Kadına Åžiddet' göndermesi sosyal medyada gündem oldu. Kanal D'de yayınlanan Yargı dizisinin üçüncü sezonu dün akÅŸam yayınlanan bölüm ile baÅŸlarken Ilgaz (Kaan UrgancıoÄŸlu) karakterinin sorgu odasında yaptığı 'Kadına Åžiddet' göndermesi sosyal medyada gündem oldu. 

 

yargi dizisinin ucuncu sezonu hizli basladi kaan urgancioglu nun canlandirdigi ilgaz karakterinin kadina siddet gondermesi gundem oldu

 

Kanal D'de yayınlanan Yargı dizisine 3. sezona hızlı bir giriÅŸ yaptı. Ferit Kaya, Seda Türkmen, Müge BayramoÄŸlu, Ulvi KahyaoÄŸlu, ÇaÄŸla Demir, Alican Altun, Özlem Türay ve AyÅŸen Sezerel gibi oyuncuların dahil olmasıyla daha da güçlenen kadrosu ve güzel hikayesiyle yeni sezonda da Kanal D ekranlarında gösterilmeye baÅŸlanan Yargı dizisinde dün akÅŸam yayınlanan üçüncü sezonun ilk bölüme Ilgaz karakterinin 'Kadına Åžiddet' göndermesi gündem oldu. 

 

Sorgu odasında ÅŸüpheliyi sorgularken söylediÄŸi “Otel odasında kızı sıkıştırdın. Evet baÅŸlarda rızası vardı. “BoÅŸanacağım. EvleneceÄŸiz” vaatler havada uçuÅŸtu. Sana inanmıştı ama sonra yalanını yakaladı. Ayrıldınız. Ama sen vazgeçmedin. Fırsat buldukça sıkıştırdın. Ä°stemedi, kızdın. Reddetti, sinirlendin. Gururun incindi. Ä°nsan gibi kabullenmesini bilemedin. Otel odasında tartıştınız. Evet o vazolar atıldı. Bardaklar duvarlarda patladı ama hepsini sen yaptın. Sana saldırmak için deÄŸil, kendini korumak için o telefonla vurdu deÄŸil mi?” ifadelerini sahnede ÅŸüpheli "Ama savcım yapmayın kurban olayım" ÅŸeklinde yanıt verirken devamında Ilgaz Savcı'nın (Kaan UrgancıoÄŸlu) söylediÄŸi sözler geceye damga vurdu: 

 

yargi dizisinin ucuncu sezonu hizli basladi kaan urgancioglu nun canlandirdigi ilgaz karakterinin kadina siddet gondermesi gundem oldu

 

Tahrik indirimi, sebep gösterme, iyi hal indirimi böyle böyle yırttınız! Yeter!

 

"Ä°stemedi. Tacizini herkese anlatmakla tehdit etti. Sen de camdan aÅŸağı ittin! DeÄŸiÅŸen hiç birÅŸey yok. Hep bel altı! Basit bir kaza deÄŸil. Kaza bile deÄŸil! Genç bir kız öldü. Ailesinden göz bebeÄŸini çaldınız! Umudunu, o kızın geleceÄŸini, hayallerini söndürdünüz. Yıllardır hunharca öldürülen onlarca kadın gibi! Yok o istedi, yok kuyruk salladı. Zaten öyleydi, böyleydi. EteÄŸi kısaydı diye diye günahlarınızı yıkadınız! Tahrik indirimi, sebep gösterme, iyi hal indirimi böyle böyle yırttınız! Yeter!"