Yargı İsmet Yağmur Anaz Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Yargı İsmet Yağmur Anaz kimdir? Pazar günleri Kanal D'de yayınlanan öldürülen kız kardeşinin katilini bulmaya çalışan bir avukat ile ona yardımcı olmak isteyen bir savcının başından geçen heyecan dolu hikayesini anlatan, yapımcılığını Ay Yapım adına Kerem Çatay'on yaptığı, senaryosu Sema Ergenekon tarafından kaleme alınan dizide İsmet karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu  Yağmur Anaz'ın özel hayatı şu sıralar sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla aranıyor. Peki Yağmur Anaz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Yargı İsmet Yağmur Anaz kimdir? Pazar günleri Kanal D'de yayınlanan öldürülen kız kardeşinin katilini bulmaya çalışan bir avukat ile ona yardımcı olmak isteyen bir savcının başından geçen heyecan dolu hikayesini anlatan, yapımcılığını Ay Yapım adına Kerem Çatay'on yaptığı, senaryosu Sema Ergenekon tarafından kaleme alınan dizide İsmet karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Yağmur Anaz'ın özel hayatı şu sıralar sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla aranıyor. Peki Yağmur Anaz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

yargi ismet yagmur anaz kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Yargı İsmet Yağmur Anaz kimdir?

 

Yağmur Anaz kimdir? Yağmur Anaz Türk tiyatro oyuncusudur. 2015 yılında başladığı oyunculuk kariyerinde birçok tiyatro oyununda yer aldı. Yağmur Anaz 1988 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Tam adı Mebrure Yağmur Anaz aslen Keşan’lıdır. Liseyi tamamladıktan sonra eğitimine Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı bölümünde sürdürdü. Yağmur Anaz oyunculuk kariyerine tiyatro sahnesinde başladı. 2015 yılından itibaren pek çok sahne de performans gösterdi. Kameraların karşısına ilk kez 2020 yılında “Kırmızı Oda” dizisinde rol alarak adım attı. Yağmur Anaz oyuncu Erdinç Anaz ile evli olup yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir. Yağmur Anaz boyu 1.65 cm kilosu 53 kg.