Yargı Dizisinin Afişindeki Detay Herkesi Şok Etti! İşte Herkesin Dikkatinden Kaçan O Detay!

Sosyal medyada yayınlanan her bölümüyle çok konuşulan başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in yer aldığı Yargı dizisi, afişindeki detaylarla gündeme gelmeye devam ediyor. Peki Yargı dizisinin afişindeki herkesin gözünden kaçan o detay ne? Ne anlatıyor? Cevaplar haberimizde..

 

Sosyal medyada yayınlanan her bölümüyle çok konuşulan başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in yer aldığı Yargı dizisi, afişindeki detaylarla gündeme gelmeye devam ediyor. Son dönemde giderek artan reyting ve izleyici kitlesiyle gündemde olan Yargı dizisi her bölümüyle nefes kesmeye devam ederken, dizi afişindeki detaylarla gündeme gelmeye devam ediyor.

 

Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi Yargı Pazar akşamlarının vazgeçilmezi haline geldi. Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldığı yapım, sezonun en iddialı dizileri arasında yer alıyor. Ay Yapım imzalı, Ali Bilgin'in yönetmenliğini yaptığı, senaryosunu Sema Ergenekon'un kaleme aldığı Yargı oldukça dikkat çekiyor. Kardeşini öldüren kişiyi bulmak isteyen avukat Ceylin ve cinayette baş şüpheli olarak gösterilen Çınar’ın savcı abisi Ilgaz'ın kesişen hayatlarıyla ilerleyen hikâyede heyecan aralıksız sürüyor. Eylül ayında yayın hayatına başlayan dizinin yayınlanan afişiyle ilgili ortaya çıkan ayrıntılar herkesi şaşırttı. Oyuncuları ve başarılı hikayesi ile reytinglerini giderek yükselen Yargı başlamadan önce afişi ile çok konuşulmuştu. Geniş bir izleyici kitlesine sahip olan dizinin takipçileri arasından ilginç bir detay gündeme düştü.

 

yargi dizisinin afisindeki detay herkesi sok etti 1

 

Yargı dizisinin afişini inceleyen dikkatli izleyici kimsenin fark etmediği detayları gün yüzüne çıkardı. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun ikilisinin yer aldığı posterde üç kez Ilgaz-Ceylin ilişkisi iç içe geçmiş şekilde vurgulanıyor. İzleyici yaptığı analizde “Bunlardan en geride ve gölgede kalanı aşk ilişkilerini, en öne çıkarılmış olanı ise verdikleri hukuki savaştaki ilişkilerini gösteriyor. Bu ilk fotoğrafta Ilgaz ve Ceylin birbirlerine bakmasalar da aynı hedefe kitlenmiş gibi duruyorlar.” İfadelerini kullanıyor. Afişi incelemeyi sürdüren Yargı izleyicisi yaptığı yorumda “ El ele tutuşsalar da bir adliye koridorunda, klasik bir gözaltı hücre sırasında oturuyorlar. Elleri birbirlerine sarı simden yapılmış örgü bir kordon ile bağlanmış. Bu sarı sim kordon savcıların cübbelerinde yer alır. Sarı sim kordonun resmi olmayan kaynaklarda adalete hizmet eden savcılığın mesleki sembolü olduğu belirtilir. Bu sim kordon hem Ilgaz hem Ceylin'i her şeyin başında birbirine bağlıyor. Hem de bir anlamda onların ellerini kollarını kanun önünde bağlıyor. İkinci sırada gelen görselde ise Ilgaz ve Ceylin birbirlerine sırtlarını dönmüşler. Bu hem görüş ayrılıklarını hem aileleri nedeniyle ayrı düşmelerini hem de birbirlerine sırtlarını dönecek kadar güven duymalarını simgeliyor. Hikâye başladığında sadece hukuki boyutta olan ilişki, zaman zaman ikisinin farklı yönlere bakmalarına rağmen birbirlerine güven duydukları bir ortaklığa ve sonunda da aşka evirildi. Ancak aşkları hukukun ve ailelerinin gölgesinde kalacak gibi görünüyor.” açıklamalarında bulunuyor.

 

yargi dizisinin afisindeki detay herkesi sok etti 2

 

Yorumun sonuna doğru Yargı dizisinden sadece aşk bekleyenlere de sitem eden izleyici “Dizinin posterine göre başından beri vaat ettiği öykü Ilgaz ve Ceylin'in aşk hikayesi olduğu için bu aşkı izlemekten rahatsız olanların diziyi eleştirmesi kadar anlamsız ve haksız bir eleştiri olamaz diye düşünüyorum. Bu diziyi Ilgaz ve Ceylin aşkı var diye eleştiremezsiniz. Ama bu aşkı göstermeyen ya da gösterirken muhafazakar davranan bir senaryoyu yerin dibine batırma hakkına sahipsiniz. Çünkü dizinin bu posterle seyirciye vaat ettiği hikaye bu posterde gölgede olsa da tutkusu aşikar olan bir aşkın hikayesidir." yorumuyla yaptığı analizi sonlandırmış.