Yargı Dizisi Sait Kemal Çancı Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Yargı Sait Kemal Çancı kimdir? Pazar günleri Kanal D'de yayınlanan öldürülen kız kardeşinin katilini bulmaya çalışan bir avukat ile ona yardımcı olmak isteyen bir savcının başından geçen heyecan dolu hikayesini anlatan, yapımcılığını Ay Yapım adına Kerem Çatay'on yaptığı, senaryosu Sema Ergenekon tarafından kaleme alınan dizide Sait karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kemal Çancı'nın özel hayatı şu sıralar sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla aranıyor. Peki Kemal Çancı kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Yargı Sait Kemal Çancı kimdir? Pazar günleri Kanal D'de yayınlanan öldürülen kız kardeşinin katilini bulmaya çalışan bir avukat ile ona yardımcı olmak isteyen bir savcının başından geçen heyecan dolu hikayesini anlatan, yapımcılığını Ay Yapım adına Kerem Çatay'on yaptığı, senaryosu Sema Ergenekon tarafından kaleme alınan dizide Sait karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kemal Çancı'nın özel hayatı şu sıralar sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla aranıyor. Peki Kemal Çancı kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

yargi sait kemal canci kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Yargı Sait Kemal Çancı kimdir? 

 

Kemal Çancı kimdir? Kemal Çancı oyuncu. Kocaeli Şehir Tiyatrosu’nda çalışan Kemal Çancı şimdiye kadar Sen de Gitme, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Muhteşem Yüzyıl, Aşk Bir Hayal, Araf Zamanı, Aşkın Bedeli gibi yapımlarda rol almıştır. 1977 yılında dünyaya gelen oyuncu, 1.82cm boyunda, 84 kg ağırlığındadır. Ata binmeyi bilen, kılıç kullanma eğitimi alan, oyuncu bilardo, futbol, yüzme gibi sporlarla ilgilenirken, motorsiklet tutkusuyla tanınmaktadır.