Yaprak Medine Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Yaprak Medine kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni ve oyuncu Yaprak Medine ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Yaprak Medine kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Yaprak Medine kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni ve oyuncu Yaprak Medine ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni ve oyuncu Yaprak Medine ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Yaprak Medine kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

yaprak medine kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Yaprak Medine kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir?

 

Yaprak Medine fotomodel, reklam ve dizi film oyuncusu, instagram fenomeni. 1997, İstanbul doğumlu. Oyunculuk eğitimini Esin Doğan oyunculuk atölyesinde bire bir oyunculuk eğitimi ile tamamlayan Yaprak Medine, Eti karam gurme reklamı gibi reklam filmleri ve bir kısa video film deneyiminden sonra 2020 yılında çekimlerine başlanan Menajerimi Ara dizisi Beren karakterini canlandırdı. Modellik yapan Yaprak Medine Instagram’da bu hafta dikkatimizi çeken isimlerden biri oldu. Minimal stili ile bir araya getirdiği Instagram profili kesinlikle görülmeye değer. Paylaştığı fotoğraflarla ilham veren Yaprak yakın zamanda da oyunculuk eğitimi almıştır. Karam Gurme Reklam Yüzü olan Yaprak  Medine asıl mesleği olan hemşirelikten modelliğe geçmiştir. Yaprak Medine, günümüzde Star Tv ekranlarında yayınlanacak Menajerimi Ara dizisi oyuncu kadrosuna Beren karakteriyle dahil olmuştur. Son olarak Son Yaz dizisinde Cemre karakterini canladırmıştır.

 

Güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken genç yetenek zamanla reklam filmlerinde de oynamaya başladı. Eti Karam Gurme ve Atasay gibi markaların reklamlarında yer alan ünlü isim ayrıca Gökcan Sanılman’ın Aramızda isimli şarkısının klibinde ve Gazapizm: Ölüler Dirilerden Çalacak klibinde yer aldı. Yakın dönemde ise oyunculuk dünyasına da giriş yapan başarılı isim oyunculuk eğitimleri de alarak kendisini geliştirdi. İlk oyunculuk deneyimini Star TV ekranlarında yayınlanan Menajerimi Ara dizisinde Beren karakteri ile yaşadı. Ayrıca yakın zamanda Yarım Kalan Aşklar dizisinde de yer aldı. Ra ajansa kayıtlı olarak kariyerini sürdüren Yaprak Medine 1.72 boyunda ve 46 kilo. Maskülen ve minimalist tarzı ile farklı bir havası olan model özellikle kemer ve aksesuar kullanmayı çok seviyor.