Yalnız Kurt Bahri Çandarlı Bülent Keser Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Yalnız Kurt Bahri Çandarlı Bülent Keser Kimdir? Sinegraf imzalı, ilk bölümü 28 Ocak 2022 tarihinde yayınlanan, başrollerinde Hasan Denizyaran, Cihan Ünal ve Damla Colbay'ın yer aldığı Türk yapımı aksiyon ve dram türündeki Yalnız Kurt dizisinde canlandırdığı Bahri Çandarlı karakteriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Bülent Keser ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Bülent Keser kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Yalnız Kurt Bahri Çandarlı Bülent Keser Kimdir? Sinegraf imzalı, ilk bölümü 28 Ocak 2022 tarihinde yayınlanan, başrollerinde Hasan Denizyaran, Cihan Ünal ve Damla Colbay'ın yer aldığı Türk yapımı aksiyon ve dram türündeki Yalnız Kurt dizisinde canlandırdığı Bahri Çandarlı karakteriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Bülent Keser ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Bülent Keser kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

yalniz kurt bahri candarli bulent keser kimdir

 

Yalnız Kurt Bahri Çandarlı Bülent Keser Kimdir?

 

Bülent Keser kimdir? 20 Ocak 1978 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Bülent Keser, 1995 yılında Beşiktaş Etiler lisesinde eğitimini tamamladıktan sonra okul döneminde amatör olarak uğraştığı tiyatro çalışmalarını geliştirmek için adım attı. ... Hala tiyatro oyunculuğunu devam ettiren başarılı oyuncu bir çok yapımda rol aldı. 1978 İstanbul soğumlu Bülent Keser, 1995 yılında Beşiktaş Etiler Lisesinden mezun oldu. Okul dönemindeki tiyatro çalışmalarını profesyonel olarak adım atarak 2004 yılından itibaren Ayla Algan la başlayan ve Ergün Demir, Ümit Çırak Ali Düşenkalkar'la devam eden eğitim serüvenini kamera önüne taşıdı. Adanalı, Arka Sokaklar, Acı Hayat, Ezo Gelin, Muhteşem Yüzyıl, Pulsar, Pars: Kiraz Operasyonu gibi dizilerde rol alan Bülent Keser özellikle Avlu dizisindeki performansıyla dikkatleri çekmişti. Show TV''de yayınlanan Aşk Ağlatır'ın oyuncu kadrosuna katılan  Bülent Keser dizide Zeynel karakterini canlandıracak. Bülent Keser’e göre. “Beykoz’da harika bir köyde yaşıyorum. Gece boyu bülbül sesleri var etrafımda. Kimi zaman baykuşlar da ziyaretimize geliyor. Yemyeşil bir vadide, kiraz ağaçları arasında bir yaşam var. Bahçeyle uğraşıyorum, sahile iniyorum. Balığa çıkıyorum. Balığa çıkmayı, balıkçılarla dost olmayı seviyorum. Köyleri, kasabaları gezmeyi çok seviyorum. Gittiğim yerlerde, orada yaşayanlarla sohbetler, paylaşımlar hep katkıda bulunuyor hem bana, hem de oyunculuğuma… Bir başka keyfim de fotoğraf çekmek. Fotoğrafın aslında sinemanın en önemli bir parçası olması bu merakımı pekiştiriyor, özellikle kadraj konusunda büyük katkı sağlıyor bana”