Yalın Ve Sıla Gençoğlu'nun Sürprizi Yavaş Yavaş Gün Yüzüne Çıkıyor!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Yalın ile Sıla Gençoğlu'nun önceki gün Instagram üzerinden yaptıkları sürpriz canlı yayında yeni bir projenin sinyalini verirlerken bugün yaptıkları paylaşımda ise sürprizleriyle ilgili ipucu verdiler. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Yalın ile Sıla Gençoğlu'nun önceki gün Instagram üzerinden yaptıkları sürpriz canlı yayında yeni bir projenin sinyalini verirlerken bugün yaptıkları paylaşımda ise sürprizleriyle ilgili ipucu verdiler. Son dönemde yaptıkları paylaşım ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Yalın ile Sıla Gençoğlu'nun önceki gün Instagram üzerinden yaptıkları sürpriz canlı yayında yeni bir projenin sinyalini verirlerken bugün yaptıkları paylaşımda ise sürprizleriyle ilgili ipucu verdiler.

 

Yalın ve Sıla geçtiğimiz günlerde yaptıkları paylaşımla süpriz bir proje sinyali vermişti. İkili şimdi de instagram hesaplarından birbirlerinin şarkılarını söylediği iki video paylaştı. 'Var bir sürpriz' notuyla yaptıkları paylaşımlarda Yalın Saki'yi, Sıla ise 'Günaydın'ı seslendirdi.

 

sila yalin surpriz