Yalı Çapkını'ndan Åžoke Edecek Sezon Finali!

Afra SaraçoÄŸlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un baÅŸrollerini paylaÅŸtığı Yalı Çapkını, bu akÅŸam sezon finali bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Sezon finalinde Halis AÄŸa’nın planı herkesi ÅŸaşırtacak.

 

Afra SaraçoÄŸlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un baÅŸrollerini paylaÅŸtığı Yalı Çapkını, bu akÅŸam sezon finali bölümüyle ekrana gelecek. Dizinin sezon finalinde Halis AÄŸa’nın planı herkesi ÅŸaÅŸkına çevirecek. Ä°ÅŸte ayrıntılar…

 

7 Haziran Cuma akÅŸamı yayınlanacak Yalı Çapkını’nın sezon finali bölümünün konusu ÅŸöyle:

 

Pelin'in hastalığını bildiÄŸini açıklaması Seyran'ı ÅŸaşırtırken, bu geliÅŸme ikili arasında yeni bir iÅŸ birliÄŸine yol açar. Sevdiklerini koruyabilmek için daha güçlü olmaya karar veren Ferit, bu zorlu yolda en büyük destekçisi Kont Ziya’dan tavsiyeler alır. Ferit, Kont Ziya tarafından tamamen farklı birine dönüÅŸtürülürken, bu deÄŸiÅŸim Seyran'ın hiç hoÅŸuna gitmez ve Halis AÄŸa'ya haber vermek zorunda kalır.

 

Bu hamle, Kont Ziya ve Halis AÄŸa’yı karşı karşıya getirir. Artık bu kötü gidiÅŸata dur demenin zamanının geldiÄŸini fark eden Halis AÄŸa, Korhan Ailesi’nin üyelerini cezalandırmak için kimsenin tahmin edemeyeceÄŸi büyük bir planı devreye sokar. Halis AÄŸa’nın sona sakladığı asıl sürpriz herkesi ÅŸok ederken, Seyran ölüm ve yaÅŸam arasındaki ince çizginin üzerinde durmaktadır.

 

Afra SaraçoÄŸlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un baÅŸrolde olduÄŸu dizide; Åžerif Sezer, Gülçin ÅžantırcıoÄŸlu, Emre AltuÄŸ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Diren PolatoÄŸulları, Taro Tekin Emir, Turgut Tunçalp, Sezin Bozacı, Buse Buçe Kahraman, Öznur Serçeler, Toprak SaÄŸlam, Hülya Duyar, YiÄŸit Tuncay ve Gülen GedikoÄŸlu gibi isimler de yer alıyor. YönetmenliÄŸini Burcu Alptekin’in üstlendiÄŸi Yalı Çapkını’nın senaryosunu Mehmet Barış Günger kaleme alıyor. Yalı Çapkını, sezon finali bölümüyle 7 Haziran Cuma günü saat 20.00’de Star’da.