Yalı Çapkını Esme Sezin Bozacı Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Yalı Çapkını Esme Sezin Bozacı kimdir? Star TV'de yayınlanan Yalı Çapkını dizisinde Esme karakterine hayat veren ünlü oyuncu Sezin Bozacı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Sezin Bozacı kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Yalı Çapkını Esme Sezin Bozacı kimdir? Star TV'de yayınlanan Yalı Çapkını dizisinde Esme karakterine hayat veren ünlü oyuncu Sezin Bozacı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Sezin Bozacı kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

yali capkini esme sezin bozaci kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Yalı Çapkını Esme Sezin Bozacı kimdir? 

 

Sezin Bozacı kimdir? Sezin Bozacı 5 Aralık 1977 tarihinde dünyaya gelmiştir. Günümüzde 45 yaşındadır ve yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir. Eğitimine İTÜ Bilgisayar Mühendisliği bölümünde başlayan ünlü oyuncu bu bölümü tamamladıktan sonra Kadir Has Üniversitesi Film ve Drama bölümünde yüksek lisans yapmıştır. 1.62 cm boyundaki oyuncu 50 kg ağırlığındadır. Kariyerine Ali Sabuncugil menajerliğinde devam etmektedir. Semaver Kumpanya’da 9 yıldır görev yapmaktadır. Instagram’da sezinbozaci ismiyle paylaşımlarına devam eden Sezin Bozacı’nın bu mecrada 6996 takipçisi bulunmaktadır. Daha önce Babam ve Ailesi, Bartu Ben, Aşk Ağlatır, Kırmızı Oda, Leyla ile Mecnun gibi yapımlarda rol almıştır.