Yalı Çapkını Dizisine Bomba Transfer! Ünlü Oyuncu Kadroya Dahil Oldu!

Star TV'de yayınlanan Yalı Çapkını dizisi için yeni sezon çalışmaları devam ederken diziye ünlü oyuncu Binnur Kaya dahil oldu. 

 

Star TV'de yayınlanan Yalı Çapkını dizisi için yeni sezon çalışmaları devam ederken diziye ünlü oyuncu Binnur Kaya dahil oldu. Star TV'de yayınlanan Yalı Çapkını dizisi için yeni sezon çalışmaları devam ederken diziye ünlü oyuncu Binnur Kaya dahil oldu. 

 

binnur kaya yali capkini dizisinin kadrosuna dahil oldu

 

Binnur Kaya kadroya dahil oldu!

 

Ülkemizin en deÄŸerli oyuncularından Binnur Kaya'nın Yalı Çapkını'ndan teklif aldığı gündeme gelmiÅŸti. Binnur Kaya geçen günlerde Necmi Sancak’ın yazdığı “AyÅŸe” filminin çekimlerini tamamlamış ve “Öyle unutulmaz bir yolculuktu ki… Yol güzeldi,yolcular güzeldi… Her ÅŸey bize eÅŸlik etti; gökyüzü, yıldızlar, gündüz, gece, hayvanlar, yollar… TeÅŸekkür ederim hepsine… Kalbimden…????” mesajını yayınlamıştı.

 

Gazeteci Birsen AltuntaÅŸ'ın haberine göre, Binnur Kaya aynı zamanda Kırmızı Oda’da beraber çalıştığı OGM Pictures’ın Yalı Çapkını’nda Halis AÄŸa’nın (Çetin Tekindor) kızı rolü için “Yalı Çapkını” dizisinden teklif almıştı. Kulislerden sızan son gelen bilgiler Kaya’nın ekibe dahil olduÄŸu yönünde… Yeni bir deÄŸiÅŸiklik olmazsa dizinin ekibi cuma günü okuma provası yapacak. Åžimdilik 19 AÄŸustos gibi de sete çıkılması planı var.