Yalı Çapkını Dizisinde Şok Ayrılık! O İsmin Diziye Veda Ettiği İddiası Gündeme Bomba Gibi Düştü!

Star TV'de yer alan Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Suna karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan Beril Pozam'ın yeni sezonda kadroda yer almayacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü. 

 

Star TV'de yer alan Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Suna karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan Beril Pozam'ın yeni sezonda kadroda yer almayacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Star TV'de yer alan Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Suna karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan Beril Pozam'ın yeni sezonda kadroda yer almayacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü. 

 

Karar gazetesinin haberine göre, Her hafta Cuma günleri reyting rekorları kıran Yalı Çapkını dizisi hayranlarını üzecek bir iddia ile gündeme geldi. Dizi finale yaklaştıkça izleyiciler de ekran başında nefesini tutuyor. Her hafta yeni bir macera yaşanırken geçtiğimiz sezonda ölüm haberiyle herkesi sarsan Fuat ekranlara veda etti. Yeni sezonda dizinin vazgeçilmez ismi Halis Korhan'a hayat veren Çetin Tekindor'un diziye devam edip etmeyeceği de merak edilen sorular arasında yer alıyor.

 

yali capkini dizisinde sok ayrilik o ismin diziye veda ettigi iddiasi gundeme bomba gibi dustu

 

Geçtiğimiz sezonda Fuat'ın ölümü tüm izleyicileri sarsarken yeni sezonda Asuman ya da Halis Korhan'ın diziden ayrılması olası bir durum olarak görülüyor. Ancak tüm bu isimlerin yanı sıra diziden ayrılacağı söylenen ismi duyanlar şaştı kaldı. Abidin ile yaşadığı büyük aşka rağmen zorla evlendirilen Suna'nın yeni sezonda ekranlarda yer almayacağı gündeme bomba gibi düştü. Seyran'ın en yakın arkadaşı olan Suna'nın diziden ayrılması iddiaları konuşulmaya devam ediyor. Suna karakterini hayat veren Beril Pozam’ın ne şekilde diziden ayrılacağı ise henüz netlik kazanmadı