Yakamoz S-245 Yonca Ece Çeşmioğlu Ölmez Kimdir? Nerelidir? Evli Mi?

Yakamoz S-245 Yonca Ece Çeşmioğlu Ölmez kimdir? İlk bölümü 20 Nisan 2022 tarihinde yayınlanması planlanan, yönetmenliğini Tolga Karaçelik ve Umut Aral'ın yaptığı, senaryosunu Jason George, Atasay Koç, Cansu Çoban, Sami Berat Marçalı ve Murat Uyurkulak'ın yazdığı Yakamoz S-245 dizisinde Yonca karakterine hayat veren ünlü oyuncu Ece Çeşmioğlu Ölmez ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Ece Çeşmioğlu Ölmez kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Yakamoz S-245 Yonca Ece Çeşmioğlu Ölmez kimdir? İlk bölümü 20 Nisan 2022 tarihinde yayınlanması planlanan, yönetmenliğini Tolga Karaçelik ve Umut Aral'ın yaptığı, senaryosunu Jason George, Atasay Koç, Cansu Çoban, Sami Berat Marçalı ve Murat Uyurkulak'ın yazdığı Yakamoz S-245 dizisinde Yonca karakterine hayat veren ünlü oyuncu Ece Çeşmioğlu Ölmez ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Ece Çeşmioğlu Ölmez kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

yakamoz s-245 yonca ece cesmioglu olmez kimdir nerelidir evli mi

 

Yakamoz S-245 Yonca Ece Çeşmioğlu Ölmez kimdir?

 

Ece Çeşmioğlu Ölmez kimdir? 1990 doğumlu olan Ece Çeşmioğlu, 2002 yılında Çocuklar Duymasın dizisiyle oyunculuk kariyerine başladı. 2004'te Çocuğun Var Derdin Var, 2006'da İki Aile, 2012'de Öyle Bir Geçer Zamanki gibi projelerde yer alan Çeşmioğlu, Yaz'ın Öyküsü, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Söz ve Tutunamayanlar'da da yer aldı. Ece Çeşmioğlu 1990 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tiyatro bölümü 2015 mezunu olan Ece Çeşmioğlu, Ev adlı Sinema filminde (Alper Özyurtlu/Caner Özyurtlu) rol aldı. Oynadığı tv dizilerinden birkaçı; Yuvamdaki Düşman, Yüzyüze, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Yazın Öyküsü, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, İki Aile, Söz dizisidir. Özgür Yalım’ın yönettiği “Macbeth”, Ülkü Duru’nun yönettiği “Cumartesi, Pazar, Pazartesi” ve Yiğit Setdemir’in yönettiği “360” adlı sözsüz oyun mezuniyet projelerinden birkaçıdır. Kayhan Berkin’in yönettiği “Dogville” oyununda “Grace” karakteriyle oyunculuk performansını göstermektedir. Ece Çeşmioğlu'nun boyu 1,63’tür. Ece Çeşmioğlu Ölmez geçtiğimiz yaz hayatını Taner Ölmez ile birleştirmiştir.