Yağmur Ün Mutluluğa Evet Dedi! Doğaç Ergezen İle Evlendi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Yağmur Ün, bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Doğaç Ergezen ile evlenirken, düğünden kareler sosyal medyada paylaşıldı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Yağmur Ün, bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Doğaç Ergezen ile evlenirken, düğünden kareler sosyal medyada paylaşıldı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Yağmur Ün, bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Doğaç Ergezen ile evlenirken, düğünden kareler sosyal medyada paylaşıldı. 

 

Mutluluğa evet dedi!

 

Oyuncu Yağmur Ün, bir süredir aşk yaşadığı doktor Doğaç Ergezen ile nikah masasına oturdu. "Keloğlan", "Medine", "Randiman" gibi birçok projede yer alan ve "Alemin Kralı"nda hayat verdiği "Ahsen Kral" ile hafızalara kazınan Yağmur Ün, geçtiğimiz mayıs ayında evlilik teklifine "Evet!" yanıtını verdiği Doğaç Ergezen ile hayatını birleştirdi. Önceki gün mutluluğa "Evet!" diyen çift, ailelerinin ve yakın arkadaşlarının katıldığı bir düğün gerçekleştirdi. Ün ve Ergezen'in düğün fotoğrafları, sosyal medyadan paylaşıldı. Belinde transparan detayı olan saten bir gelinlik giymeyi tercih eden Yağmur Ün ve Doğaç Ergezen'e hayranlarından tebrik mesajları yağdı. Düğün sonrası sosyal medyada soyadını 'Ergezen' olarak güncelleyen 26 yaşındaki oyuncunun, ayrıca hamile olduğu iddia edildi.

 

İşte o kareler;

 

yagmur un dogac ergezen ile evlendi

 

yagmur un dogac ergezen ile evlendi

 

yagmur un dogac ergezen ile evlendi