Yağmur Tanrısevsin'den Yıllar Sonra Gelen Güneşi Beklerken İtirafı!

Yağmur Tanrısevsin Güneşi Beklerken dizisinde oynadığı Melis rolüyle şöhreti yakalamıştı. Ünlü oyuncu verdiği son röportajda, Güneşi Beklerken'deki Melis rolü hakkında itirafta bulundu.

 

Ünlü oyuncu Yağmur Tanrısevsin, GQ Dergisi'ne röportaj verdi. Bu zamana kadar pek çok dikkat çeken projede rol alan Yağmur Tanrısevsin, kariyerinde ve kişisel gelişiminin üzerinde önemli etkisi olan unutulmaz bir deneyimi veya rolü var mı sorusuna cevap verdi.

 

Güneşi Beklerken dizisiyle şöhreti yakalayan Yağmur Tanrısevsin, burada oynadığı Melis rolünün kendisi üzerindeki etkisinden bahsetti. Tanrısevsin, "Güneşi Beklerken projesinde Melis karakterinin hayatımda farklı bir yeri olmuştu. Travmaları olan bir karakterdi ve benim için her bölüm sürprizlerle doluydu. Bilmediğim alanlarda araştırmalar yapıyordum ve yeni şeyler keşfediyordum. Problemli bir karakteri canlandırırken yaptığı kötü davranışlara rağmen o karakterle empati kurulması ve karakterin yaptıklarının anlaşılması hatta sevilmesi benim için çok önemliydi. Bulimia hastası bir karakteri canlandırıyordum ve o süreçte bu hastalığı yaşayan birçok kişi ile de iletişim kurmuştum. Hatta ekip arkadaşlarımla birlikte tedavi süreçlerinde onları motive etmiştik. İyi ki dediğim ve çok severek oynadığım karakterlerden biriydi Melis. Bir karakteri canlandırırken kalplere dokunabilmek benim için çok kıymetli ve beni mesleğime bağlayan en önemli şey" diye cevap verdi.