Yağmur Sarnıç'tan Seren Serengil'in Zina Suçlamalarına Çok Sert Yanıt!

Beyaz TV'de bugün yayınlanan programda Emre Aşık'ın boşanma sürecinde olduğu eşi Yağmur Sarnıç hakkında "Yağmur Emre'ye zina yaptı" yorumunda bulunan Seren Serengil'e Sarnıç sosyal medya sayfasından çok sert yanıt verdi. 

 

Beyaz TV'de bugün yayınlanan programda Emre Aşık'ın boşanma sürecinde olduğu eşi Yağmur Sarnıç hakkında "Yağmur Emre'ye zina yaptı" yorumunda bulunan Seren Serengil'e Sarnıç sosyal medya sayfasından çok sert yanıt verdi. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Seren Serengil'in Emre Aşık'ın boşanma sürecinde olduğu eşi Yağmur Sarnıç hakkında "Yağmur Emre'ye zina yaptı" yorumuna Sarnıç sosyal medya sayfasından çok sert yanıt verdi. 

 

Kız verengil teyze bir çekemedin be!

 

Şok O Pop'un Instagram sayfasından 25 yıl önce Serengil'in yaptığı bekaret itirafının gündeme yeniden gelmesiyle bu konuya atıfta bulunan Sarnıç yaptığı paylaşımda "Kız verengil teyze bir çekemedin be ne kıskanç karısın. Herkesi yedin yedin bitiremedin. Mahkeme zina nedeniyle boşayamıyor bizi zira zina olmadığı için peki sen o koca ağzını yaya yaya bu söylediklerini ispatlayamadığında mahkemede ne hesap vereceksin. Geliyor davalar rahat ol teyze. Ben fazla konuşmayacağım çünkü çok yakında at suratın mora dönecek." ifadelerini kullandı. 

 

İşte Yağmur Sarnıç'ın Seren Serengil için söylediği o sözler;

 

seren serengil bekaret itirafi

 

yagmur sarnic seren serengil bekaret

 

yagmur sarnic seren serengil bekaret 2

 

yagmur sarnic bekaret