Yağmur Sarnıç Her Yerde Aranıyor!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi eski futbolcu Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç'ın hapis cezası onanırken, Sarnıç adresinde bulunamadı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi eski futbolcu Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç'ın hapis cezası onanırken, Sarnıç adresinde bulunamadı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran eski futbolcu Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç'ın hapis cezası onanırken, Sarnıç adresinde bulunamadı. 

 

yagmur sarnic yer yerde araniyor

 

Her yerde aranıyor!

 

Yağmur Sarnıç'ın boşandığı eski futbolcu Emre Aşık'ı öldürmesi için tetikçi olarak tuttuğu Erdi Sungur ile birlikte jandarmaya direnme ve hakaret suçundan aldığı hapis cezası onandı. Sungur, kesinleşen cezanın infazı için cezaevine konuldu.

 

Adresinde bulunamayan Yağmur Sarnıç hakkında ise yakalama kararı çıkarıldı. Sarnıç yakalanması durumunda 2 yıl 9 ay 22 gün hapis cezasını çekmesi için cezaevine konulacak. Sarnıç hakkında bir ay önce de Emre Aşık için verilen korunma kararına uymadığı gerekçesiyle 3 gün zorlama hapis cezası verilmişti. Olay kadın Yağmur Sarnıç, bir aydır aranıyor.