Yabani Dizisinin Ä°kinci Sezonuna 5 Yeni Karakter Dahil Olacak!

Ä°kinci sezonu için hazırlıkları devam eden Yabani dizisine 5 yeni karakterin dahil olacağı öÄŸrenildi. Ä°ÅŸte detaylar…

 

GeçtiÄŸimiz sezonun en çok konuÅŸulan dizilerinden biri olan "Yabani", yeni yayın dönemine iddialı bir hikâyeyle girmeye hazırlanıyor. NOW'un yeni sezonda taşıdığı 4 diziden biri olan NTC Medya imzalı yapım, M. ÇaÄŸatay Tosun'un genel yönetmenliÄŸinde 20 AÄŸustos'ta sete çıkacak. Yeni sezon için hazırlıklarını sürdüren "Yabani" dizisi, Yekta Torun'un kaleme aldığı senaryo ve Filiz Adıgüzel'in yönetmenliÄŸiyle izleyici karşısına çıkacak. 

 

Birsen AltuntaÅŸ'ın haberine göre; Dizide 5 yeni karakterin yer alacağı da duyuruldu, bu da heyecanı daha da artırıyor. Dizinin yayın tarihi en geç eylül ayının birinci haftası olarak planlanıyor. Ä°lk sezonunda salı günleri yayınlanan dizi, ikinci sezonunda ise cumartesi günlerinde izleyicilerle buluÅŸacak. Bu deÄŸiÅŸiklik, dizinin sevenleri tarafından merakla bekleniyor.

 

NTC Medya'nın yeni sezondaki diÄŸer projeleri arasında "NOW" için "Kötü Kan" ve atv için "Can Borcum" adlı diziler de bulunuyor. Bu yapımların da dikkat çekeceÄŸi ve geniÅŸ kitlelere hitap edeceÄŸi öngörülüyor. "Yabani" dizisinin yeni sezonuyla birlikte, drama ve heyecan dolu sahnelerle tekrar izleyiciyle buluÅŸması bekleniyor.



Etiketler: