Yabani Dizisi Zafer Demirhan Kaan Çakır Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Yabani dizisi Zafer Demirhan Kaan Çakır kimdir? NOW'da yayınlanan Yabani dizisinde canlandırdığı Zafer Demirhan karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kaan Çakır ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Kaan Çakır kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Fenoreporter - TV Haberleri Servisi

 

Yabani dizisi Zafer Demirhan Kaan Çakır kimdir? NOW'da yayınlanan Yabani dizisinde canlandırdığı Zafer Demirhan karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kaan Çakır ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Kaan Çakır kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

yabani dizisi zafer demirhan kaan cakir kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Yabani dizisi Zafer Demirhan Kaan Çakır kimdir?

 

Kaan Çakır kimdir? Kaan Çakır 1 Şubat 1977 yılında dünyaya gelmiştir. Günümüzde 45 yaşında olan ünlü oyuncu Kaan Çakır yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir. Eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda tamamlamıştır. Daha önce Benim Adım Melek, Kaderimin Oyunu, Hakan Muhafız, İstanbullu Gelin, Diriliş Ertuğrul, Mehmed Bir Cihan Fatihi, Bodrum Masalı gibi yapımlarda rol almıştır. Instagram'da kaancakirresmi ismiyle paylaşımlarına devam eden Kaan Çakır'ın bu mecrada 25.8K takipçisi bulunmaktadır. Kariyerine Erdem Ergüney menajerliğinde devam etmektedir.