Yaban Arıları Galler'de Bir Adamın Evini İstila Etti! 160 Kez Sokulan Adam Hastanelik Oldu!

İngiltere’nin Galler bölgesindeki Brecon kentinde yaşayan 57 yaşındaki Andrew Powell bir yaban arısı sürüsünün saldırısına uğradı. Evi işgal eden ve banyoya kadar takip eden arılar adamı 160 kez soktu. Hastaneye kaldırılan Powell iyileşmeye başladı.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Powell başına gelenleri şöyle anlattı: “Evimin yakınlarında gökyüzü birden karardı. Bi yaban arısı sürüsü toplanmıştı. Bir komşum bahçesini temizlerken yaban yuva yapmış yaban arılarını rahatsız etmişti. Evime döndüm ama arılar peşimden geldi. Banyoya sığınmak istedim. Onlar da peşimden… Elbiselerimin üstünden beni sokmaya başladılar. Sadece ensemi 15 kez soktular. Yüzümü kapatıp oraya saldırmalarını önledim. Koşarak evden dışarıya kaçtım.”

 

Hemen yakınında oturan Richard adlı arkadaşı Powell’i hemen hastaneye götürdü. Zavallı adam sık sık bilincini kaybediyordu. Powell, “Bir beyaz ışık görüyordum. Sonumun geldiğini düşündüm” diye ekledi. Hastanede doktorlar onu rahatlatmak için adrenalin, morfin ve “Parasetamol” enjekte ettiler. Powell, “Bu ilaçları vermeselerdi, ölmüştüm” dedi. Şimdi nekahat döneminde ama çok yorgun. Çünkü ağrılardan uyuyamıyor.