Whoopi Goldberg’ten Anı Kitabı 'Bits And Pieces' Hakkında Açıklamalar!

‘Hayalet’ (Ghost) filmiyle hafızalara kazınan ve sanat yaÅŸamında 40 yılı geride bırakan ünlü Hollywood yıldızı Whoopi Goldberg ÅŸimdilerde yaÅŸamını Ä°talya’nın Sardunya adasında yer alan malikanesinde geçirirken katıldığı bir programda dikkat çeken açıklamalar yaptı.

 

CBS News'te yer alan habere göre; ‘Bir çok insanın sadece gidip oh be diyecekleri bir yere ihtiyaçları var.’ sözlerini kullanan Whoopi Goldberg annesi ve erkek kardeÅŸini kaybettikten sonra onların hatıralarına duyduÄŸu özlemi dile getirirken “Annem hakkında yazarken sadece bana kattıkları için onu ne kadar çok sevdiÄŸimi söyleyebilirim. Aynı ÅŸekilde erkek kardeÅŸim için de’ sözlerini kullandı.

 

Annesi Emma ve erkek kardeÅŸi Clyde hakkında ÅŸu sıralar çok düÅŸündüÄŸünü söyleyen Whoopi Goldberg kitabı ‘Bits and Pieces My Mother, My Brother And Me’ de bunlardan bahsettiÄŸini dile getirdi. Kitabında çocukluk yıllarını resmeden ve New York’ta geçirdiÄŸi zamanlardan bahseden ünlü Hollywood yıldızı ‘Çok ÅŸanslıydım’ ifadelerini kullandı. ‘Benim için muhteÅŸem zamanlardı. ÖzgürlüÄŸün doruk noktalarında yaÅŸadığım ve bunu bana annemin verdikleri söz konusu olduÄŸunda annemin bana söyledikleri aklıma geliyor. ‘Dinle bazı ÅŸeyleri kendin bulacaksın. Her ÅŸeyi ben sana veremem bütün cevaplar bende yok’ dediÄŸini anımsıyorum’ sözlerini kullanan ünlü Hollywood yıldızı annesinin bir öÄŸretmen olduÄŸunu dile getirdi.

 

Whoopi Goldberg kariyerine Broadway’de baÅŸladı. ‘The Color Purple’ filmiyle ilk kez Oscar adayı oldu. ‘Sister Act’ gibi projelerle sonrasında Hollywood’un en çok kazanan oyuncularından oldu. Sonrasında ‘Ghost’ filminde bir psiÅŸik karaktere hayat veren Whoopi Goldberg Hollywood’un simge isimlerinden biri olmayı baÅŸardı.

 

Anılarını anlattığı kitabında Whoopie Goldberg kariyeri, bağımlılıkları, zenginliÄŸe nasıl ulaÅŸtığını ve üç kez denediÄŸi evliliÄŸin kendisi için olmadığını anlatıyor. Sardunya’daki evinde her yıl 6 ay geçirebilmenin hayallerini kurduÄŸunu dile getiren ünlü Hollywood yıldızı ‘Halen bu kadar sessiz ve sakin kalmaya hazır olduÄŸumu düÅŸünmüyorum.’ dedi.