Wanda Nara'dan Hırsızlara 'Çanta' Önlemi! Sigortalattı!

Icardi'nin eşi Wanda Nara dünyaca ünlü markalardan satın aldığı çantaları için harekete geçti. Seyahate çıkan Wanda Nara, çantalarını sigortalattı.

 

Ligin tamamlanmasının ardından Mauro Icardi, eşi Wanda Nara ve çocukları ile birlikte İstanbul'dan Milano'ya tatile gitti.

 

Habertürk'te yer alan habere göre; Wanda Nara, ailesiyle bir süre Milano'da kaldıktan sonra soluğu memleketleri olan Arjantin'de aldı. Lüks yaşantısıyla da adından sıkça adından söz ettiren 37 yaşındaki Nara, Arjantin'e çok sayıda bavulla gitti.

 

Wanda Nara, Arjantin'e uçmadan önce Milano'daki evinde yer alan servet değerinde olan çantalarının yer aldığı odayı gözler önüne serdi. Wanda Nara; fotoğraftan sayabildiğimiz kadar 160'tan fazla çantanın yer aldığı bu odayı hırsızlara karşı korumak için nasıl bir önlem aldığını da açıkladı. Çantalarının her birini titiz bir şekilde kullanıp saklayan Wanda Nara, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Burada koleksiyonum var. Parmak izi ve şifreyle mühürlenmiş üç kapıdan geçmeniz gerekiyor.” Wanda Nara, ayrıca çantalarını sigortalattığını dile getirdi.



Etiketler: