Walking Dead'in Yıldızı Ölü Bulundu! Ä°ÅŸte YaÅŸananlar!

Walking Dead'in hangi yıldızı ölü bulundu? Popüler dizi Walking Dead'in yıldızlarından 31 yaşındaki Moses J. Moseley, ailesinin geçen hafta kayıp ihbarının ardından Georgia'da ölü bulundu. Peki neler yaÅŸandı? Cevaplar haberimizde..

 

Walking Dead'in hangi yıldızı ölü bulundu? Popüler dizi Walking Dead'in yıldızlarından 31 yaşındaki Moses J. Moseley, ailesinin geçen hafta kayıp ihbarının ardından Georgia'da ölü bulundu. Peki neler yaÅŸandı? Cevaplar haberimizde.. 

 

moses j moseley 31 yasinda oldu

 

Georgia'da ölü bulundu! 

 

Walking Dead aktörü 31 yaşındaki Moses J. Moseley, ailesinin geçen hafta kayıp ihbarının ardından Georgia'da ölü bulundu. Polis, oyuncunun ölümünü araÅŸtırıyor. Popüler dizi The Walking Dead’de bir zombiyi oynayan aktör Moses J. Moseley, çarÅŸamba günü ölü bulundu. Moseley’in ailesi TMZ’ye verdiÄŸi demeçte, 31 yaşındaki oyuncunun Atlanta’nın eteklerindeki Stockbridge’in Hudson Bridge bölgesinde bir kurÅŸun yarasıyla öldü bulunduÄŸunu söyledi. Polis, TMZ’ye oyunucunun ölümünü olası bir intihar olarak araÅŸtırdıklarını söyledi. Moseley’in ailesi, 23 Ocak’tan beri oyuncudan haber alamadıklarını söyledi. TMZ’nin haberine göre çarÅŸamba günü kayıp baÅŸvurusunda bulundular. Daha sonra, aracını cesedinin bulunduÄŸu yere kadar takip eden araç güvenlik ÅŸirketi OnStar ile temasa geçtiler.

 

Temsilcisi Tabatha Minchew, The Wrap’a ÅŸunları söyledi: “O benim için sadece bir müÅŸteri deÄŸildi. 10 yıldır en iyi arkadaşım. Benim düÄŸünümdeydi. Onunla tanışan herkes onu sevdi, hiç kimse onun hakkında olumsuz bir ÅŸey söylemedi. O etraftayken herkes çok mutluydu. Herkesi çok mutlu etti.”

 

2012’den 2015’e kadar Walking Dead’de yer alan Moseley, hayranlarını güncellemek ve ilham verici alıntılar paylaÅŸmak için düzenli olarak sosyal medyayı kullanıyordu. 21 Ocak’ta Moseley son bir Instagram gönderisi yayınladı. “Geç kaldım ama iÅŸte benim #10yearchallenge’m” 2016’dan 2017’ye kadar AMC ÅŸovunda Andy’i oynayan aktör Jeremy Palko, Pazartesi öÄŸleden sonra Twitter’da Moseley ile bir fotoÄŸrafını yayınladı.

 

Moseley, Güney Carolina, Aiken’de doÄŸdu ve 23 Aralık’ta 31. doÄŸum gününü yeni kutlamıştı. Jonesboro Lisesi’ne gitti ve Facebook sayfasına göre 2010’dan 2016’ya kadar Georgia Eyalet Üniversitesi’nde ceza adaleti okudu. IMDb’ye göre profesyonel kariyeri 2009 yılına kadar uzanıyor. Watchmen, Açlık Oyunları ve Walking Dead gibi yapımlarda rol aldı. AÄŸustos 2012’de, aktris Danai Gurira ile birlikte Entertainment Weekly’nin kapağında yer aldı.